Αν και το Android TV βασίζεται στο Android,  έχει σαν στόχο να χρησιμοποιηθεί με εφαρμογές και παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις διαστάσεις των τηλεοράσεων. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο εφαρμογές που προορίζονται για smartphone δεν εμφανίζονται στο Android TV Play Store και όταν προβαίνεις στο sideload εφαρμογών χωρίς το TV interface, δεν εμφανίζονται στον Android TV app launcher.

Flauncher

O Flauncher αποτελεί μια open source εναλλακτική για το Android TV, που έχει σαν σκοπό να σου επιτρέψει το άνοιγμα και την διαχείριση sideloaded εφαρμογών που δεν προορίζονται για το Android TV. Έναν πλήρη αντικαταστάτη του ήδη ενσωματωμένου Android Tv –  Google TV launcher.

O launcher υποστηρίζει παραμετροποιήσιμες κατηγορίες, wallpapers, επιλογές παρουσίασης σε σειρά ή σε πλέγμα, καθώς και δυνατότητες απεγκατάστασης εφαρμογών. Υπάρχουν συντομεύσεις για άνοιγμα των system settings και της καρτέλας App Info. Ακόμη και σε αυτό το πρώιμο στάδιο, όλα τα απαραίτητα λειτουργούν.  Τον βρίσκεις εδώ Τον δοκιμάσαμε σε Cosmote TV Box και λειτουργεί μια χαρά.

Απίστευτη προσφορά! Με 0.59 λεπτά παίρνεις τον καλύτερο launcher του Android

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.