Η Filmic, η εταιρεία η οποία έδειξε το εξαιρετικό multi-cam video recording στο FiLMiC Pro app της κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του iPhone 11, αποφάσισε να διαθέσει το feature σαν ένα νέο app. Ο λόγος, για το DoubleTake, με την εφαρμογή να είναι εντελώς δωρεάν για κατέβασμα στο App Store.

Το DoubleTake σου επιτρέπει να πραγματοποιείς εγγραφή από όλες τις κάμερες στο iPhone σου. Αν έχεις το iPhone 11 Pro, αυτό σημαίνει ότι μπορείς να πραγματοποιήσεις εγγραφή και από τις τέσσερις κάμερες, τις τρεις πίσω και τη μια μπροστά. Το UI είναι εξαιρετικά απλό. Από την κάτω αριστερή γωνία της οθόνης, μπορείς να επιλέξεις πόσες κάμερες θέλεις να ενεργοποιήσεις. Από την πάνω δεξιά γωνία μπορείς να επιλέξεις μεταξύ των διαφορετικών mode που σου παρέχονται.

Το Split Screen mode σου δείχνει το feed από όλες τις επιλεγμένες κάμερες στην οθόνη σε μια στιγμή και το τελικό video περιλαμβάνει το feed από όλες, όπως εμφανίζεται στο viewfinder. Το PIP ή το picture in picture mode σου επιτρέπει να έχεις μια κύρια κάμερα στο background και μια δευτερεύουσα κάμερα στο foreground εντός ενός παραθύρου και μπορείς να το μετακινήσεις σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης. Τέλος, η λειτουργία discreet saves, διαχωρίζει τα αρχεία από κάθε ενεργή κάμερα, ώστε να μπορείς να πάρεις το κάθε αρχείο από κάθε κάμερα.

Η εφαρμογή αυτή τη στιγμή, μπορεί να προβεί στην εγγραφή βίντεο ανάλυσης ως 1080p στα 24 – 25 – 30fps. Και αξίζει να αναφερθεί ότι αποτελεί περιορισμό του OS και όχι της εφαρμογής, καθώς τα 1080p είναι η μέγιστη ανάλυση που το API της Apple για multi cam app υποστηρίζει αυτή τη στιγμή. Παρά αυτόν τον περιορισμό όμως, έχεις ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ιδίως για μια δωρεάν εφαρμογή. Δυστυχώς η εφαρμογή όμως υποστηρίζεται μόνο στα μοντέλα του 2018 και 2019 της Apple, ενώ δεν είναι διαθέσιμη στο Android.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.