Πριν από 3 με 4 ώρες το δίκτυο της Vodafone ξεκίνησε να παρουσιάζει σποραδικά προβλήματα. Η κατάσταση ξέφυγε γρήγορα και μέσα σε ελάχιστα λεπτά ο πάροχος δεν παρείχε πρόσβαση στο διαδίκτυο τόσο από οικιακές συνδέσεις όσο και μέσω κινητής.

Κάτοχος ο ίδιος συνδέσεων της Vodafone σε κινητό και σταθερό μπορούσα απλά να καλώ οποιονδήποτε αριθμό εκτός από τα νούμερα εξυπηρέτησης της εταιρείας. Σύντομα διαπίστωσα ότι έπεσε και η ιστοσελίδα της, η οποία ακόμη δεν είναι προσβάσιμη.

Επίσης, όταν επιχειρούσα να καλέσω σταθερό νούμερο που ανήκει στη δίκτυο της εταιρείας λάμβανα μήνυμα ότι δεν είναι διαθέσιμος προσωρινά.

Φαίνεται ότι τελικά η Vodafone κατάφερε να βρει προσωρινή λύση και προς το παρόν τα προβλήματα συνδέσεων επανέρχονται, ενώ τα συστήματα της εταιρείας παρουσιάζουν ακόμη πρόβλημα, με την ιστοσελίδα να είναι κάτω και το τηλεφωνικό κέντρο να έχει καταρρεύσει.

Στα τελευταία νέα έχω ότι κόπηκαν οπτικές ίνες σε Σλοβενία-Κροατία, Βουλγαρία, και Τουρκία, με αποτέλεσμα να αποκοπεί η Ελλάδα από το δίκτυο. Εκτιμώμενος χρόνος πλήρους επίλυσης η δύο ώρες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.