Εφόσον είσαι συνδρομητής COSMOTE TV (Μέσω Δορυφόρου ή Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης) μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στις εφαρμογές της νέας COSMOTE TV και να αναβαθμίσεις την ψυχαγωγία σου!

Έτσι θα απολαμβάνεις το περιεχόμενο της COSMOTE TV συνδρομής σου, όπου κι αν βρίσκεσαι, στο κινητό, το tablet και τον υπολογιστή σου και θα σου δοθεί η επιπλέον δυνατότητα για χρήση σε Smart TV. Ενεργοποίησέ το τώρα μέσα από το My COSMOTE app ή από το cosmote.gr στην ενότητα My COSMOTE κάνοντας Login με το COSMOTE id σου.

Βήματα μετατροπής ή ενεργοποίησης νέας COSMOTE TV

Δες πως μπορείς να κάνεις την αντικατάσταση της υπηρεσίας COSMOTE TV GO με τη Νέα COSMOTE TV μέσα από το εκπαιδευτικό video.

Ακολουθεί και μία γρήγορη περιγραφή με τα βήματα.

My COSMOTE app 

1. Μπες στο My COSMOTE app  κάνοντας Login με το COSMOTE id, στο οποίο έχεις συνδέσει την ενεργή COSMOTE TV υπηρεσία σου.

2. Αν δεν έχεις φτιάξει COSMOTE id ή δεν έχεις συνδέσει την COSMOTE TV υπηρεσία σου σε αυτό μάθε πώς να το κάνεις πατώντας εδώ.

3. Επίλεξε στο πάνω μέρος από την κεντρική οθόνη, πλάι από το avatar σου την εικόνα της τηλεόρασης για να εμφανιστεί το Αναγνωριστικό Σύνδεσης της COSMOTE TV και κάνε tap πάνω σε αυτό.

4. Επίλεξε το tab “Διαχείριση” και κάνε scroll down ώστε να βρεις κάτω από τις “Ενεργές υπηρεσίες” το ενημερωτικό μήνυμα για τη μετατροπή του COSMOTE TV GO στη νέα COSMOTE TV.
Στη συνέχεια επίλεξε «Μετατροπή».

5. Ακόμα και αν δεν έχεις ενεργοποιήσει το COSMOTE TV GO, μπορείς να ενεργοποιήσεις τη νέα COSMOTE TV επιλέγοντας από το κάτω μενού του app “Shop”

 

My COSMOTE web 

1. Μπες στο στο cosmote.gr και μετά στην ενότητα My COSMOTE κάνοντας login με το COSMOTE id σου.

2. Αν δεν έχεις COSMOTE id μάθε πώς να αποκτήσεις εδώ και πώς να προσθέσεις τις ενεργές υπηρεσίες σου.

3. Επίλεξε από την αριστερή στήλη των Συνδέσεων, το Αναγνωριστικό Σύνδεσης (στην κατηγορία «Τηλεόραση»)

5. Στην σελίδα που θα ανοίξει επίλεξε «Μετατροπή» στο ενημερωτικό μήνυμα που εμφανίζεται κάτω από τις «Ενεργές Υπηρεσίες»

6. Αν δεν έχεις ενεργοποιήσει το COSMOTE TV GO μπορείς να ενεργοποιήσεις τη νέα COSMOTE TV μεταβαίνοντας στην σελίδα «Πακέτα & Υπηρεσίες» από το πάνω μενού του My COSMOTE. Στο drop down των συνδέσεων επίλεξε το αναγνωριστικό σύνδεσης της COSMOTE TV υπηρεσίας σου και κατόπιν επίλεξε το box “Νέα COSMOTE TV”.

Όταν ολοκληρωθεί η μετάβαση ή η ενεργοποίηση της Νέας COSMOTE TV, κατέβασε την εφαρμογή COSMOTE TV που θα βρεις στο store της συσκευής σου και χρησιμοποίησε το COSMOTE id σου για να συνδεθείς.

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες και συχνές ερωτήσεις για την μετάβαση .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.