Η Meta για κάποιον λόγο φαίνεται ότι βάζει τέλος στη σύνδεση αυτών των δυο εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι θα καταργήσει την υποστήριξη cross-app messaging μεταξύ Instagram και Facebook Messenger.

Το χαρακτηριστικό είχε κάνει το επίσημο ντεμπούτο του το 2020, όταν ο CEO του Instagram Adam Mosseri, είχε ανακοινώσει το χαρακτηριστικό που θα έδινε τη δυνατότητα στους χρήστες του Instagram να μιλούν με τους φίλους τους στο Facebook και το αντίστροφο.

Σύμφωνα με ένα screenshot που μοιράστηκε o Alessandro Paluzzi, οι χρήστες δεν θα μπορούν να συνομιλούν με τους Facebook φίλους στο Instagram από τα μέσα Οκτωβρίου. Η Meta δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα, επομένως δεν είναι ξεκάθαρο γιατί η εταιρεία προβαίνει σε μια τέτοια κίνηση.

Οι συσκευές της Samsung στην Ελλάδα που είναι συμβατές με 4 μήνες / 2 μήνες δωρεάν Youtube Premium

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.