Τα κινητά τηλέφωνα της Nokia έχουν τη φήμη ότι είναι σχεδόν άφθαρτα, ωστόσο, μια νέα δοκιμή πτώσης αποκάλυψε ότι αυτά τα τηλέφωνα ενδέχεται να έχουν έναν νέο αντίπαλο. Το Nokia 3310 μόλις ήρθε αντιμέτωπο με το iPhone 13 Pro και τα αποτελέσματα μπορεί να σας εκπλήξουν ή και όχι.

Η περίεργη δοκιμή πτώσης προέρχεται από ένα τεχνολογικό κανάλι στο YouTube που ονομάζεται TechRax. Στο βίντεο βλέπουμε την τελευταία ναυαρχίδα του κολοσσού με έδρα το Cupertino ενάντια σε μια συσκευή Nokia που είναι γνωστό ότι είναι πολύ ανθεκτική.

Τα αποτελέσματα μπορεί να φαίνονται ξεκάθαρα, με τη Nokia να κερδίζει προφανώς εύκολα αυτή την αναμέτρηση, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους. Το Nokia 3310 κατά τη διάρκεια της πτώσης χτύπησε το κάγκελο και κυριολεκτικά διασπάστηκε σε διάφορα κομμάτια.

Βέβαια να πούμε και του στραβού το δίκιο, το Nokia 3310 είναι φτιαγμένο σαν LEGO, έχει δύο προσόψεις, τη μπαταρία, το πληκτρολόγιο, και το κυρίως σώμα. κυριολεκτρικά μπορείς να αλλάξεις πληκτρολόγιο και προσόψεις σε ότι χρώμα θες. Επίσης, το τηλέφωνο δεν έσπασε, απλά χωρίστηκαν τα κομμάτια του.

Από την άλλη πλευρά, το iPhone 13 Pro χρειάστηκε να πέσει όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές. Στην πρώτη πτώση, το πίσω γυάλινο πάνελ του iPhone ήταν ραγισμένο, αλλά το μπροστινό πάνελ παρέμεινε σχετικά άθικτο. Με άλλα λόγια, η κεραμική ασπίδα βοήθησε αρκετά.

Ωστόσο, στη δεύτερη πτώση έσπασε τελικά η οθόνη, ενώ το πίσω πάνελ έγινε ακόμα χειρότερα. Η τρίτη και τελευταία πτώση δεν είχε καμία ουσιώδη επίδραση στη συσκευή αφού εμφανίστηκαν απλά λίγες ακόμα ρωγμές στο μπροστινό μέρος.

Εκτός από αυτό, η συσκευή φαινόταν λίγο πολύ να κρατάει γερά χωρίς ορατά προβλήματα στην απόδοση ή προβλήματα με την κάμερα. Δυστυχώς, η μοίρα του Nokia 3310 δεν αποκαλύφθηκε, αν και, μπορούμε να υποθέσουμε ότι λειτουργούσε μία χαρά.

Όπως και να έχει, ανεξάρτητα από το αν λειτουργούσαν και οι δύο συσκευές, φαίνεται ότι η Apple έχει ρίξει πολύ δουλειά και βελτίωσε αρκετά την αντοχή των iPhone 13 και 13 Pro.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.