Στις προσφορές του lagonika.gr αναφέρεται ένας τρόπος με τον οποίο μπορείς να αποκτήσεις εντελώς δωρεάν απεριόριστα data για 22 ημέρες. Σημείωση: Δεν έχω στη διάθεσή μου καρτοκινητό Vodafone για να το δοκιμάσουμε. Ο τρόπος για να το πάρεις είναι μέσω του CU Liquid.

Τι είναι το CU Liquid:

Το πρώτο digital καρτοκινητό φτιαγμένο για να προσαρμόζεται αυτόματα σε σένα, χωρίς περιορισμούς από πακέτα. Προσαρμόζεται ευέλικτα στα θέλω σου, προσφέροντας αυτόματα αυτό που χρειάζεσαι, ανά πάσα στιγμή, σε data, ομιλία και SMS.

Κατά την ενεργοποίηση του Liquid σου ζητάει να βάλεις μια ημερομηνία που θα σε χρεώνει αυτόματα το πακέτο που έχεις επιλέξει. Όταν φθάσει η ημέρα της χρέωσης θα σου δώσει τα χρήματα δωρεάν επειδή ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν. Αν για παράδειγμα επιλέξεις το πακέτο των 15 ευρώ, θα σου πιστώσει το ποσό και την ομιλία, ενώ από τον επόμενο μήνα θα υπάρξει η χρέωση.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

Ενεργοποιείς το liquid μέχρι της 19 του μήνα (κάνει κάπου 10 λεπτά και είναι αυτόματο μέσα από το cu – app), με ημερομηνία χρέωσης 20 του μήνα. Μόλις σου δώσει τα δωρεάν 15 ευρώ και την ομιλία αγοράζεις το πακέτο ’22 μέρες απεριόριστο ίντερνετ με 5 ευρώ γιατί σταματάει να υπάρχει μετά τις 20. Θα πληρώσεις από τα χρήματα του bonus, αυτό το πακέτο δεν θα χαθεί όταν απενεργοποιήσεις το liquid (το κάνεις και αμέσως μετά), αλλά θα χαθούν τα υπόλοιπα δωρεάν χρήματα και η ομιλία.

Περισσότερα εδώ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα απεριόριστα data για 22 μέρες με 4,90 δεν έχουν καμία σχέση με το cu Liquid, είναι αυτόνομο πακέτο προσφοράς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.