Στη Vodafone έβγαλαν μια SIM η οποία προσφέρει unlimited data για όλους χωρίς κάποιο συμβόλαιο. Με πολλούς αστερίσκους βέβαια. Πάμε να τους δούμε αναλυτικά.

Αρχικά είναι ακριβό. Για τους τουρίστες πάλι μπορεί και όχι. Κοστίζει 30 ευρώ το μήνα και προσφέρει SIM σε φυσική μορφή ή άυλη eSIM με 200 λεπτά ομιλίας και απεριόριστο internet. Από τη στιγμή που είναι προπληρωμένο πακέτο και όχι σύνδεση, παίζει να έχει πάλι 300GB όριο, οπότε πρέπει να το έχεις και αυτό στο μυαλό σου.  Παράλληλα προσφέρει 22GB internet σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες σε περίπτωση που επιλέξεις να πας κάποιο ταξιδάκι.

Vodafone: Απεριόριστα data για 15 ολόκληρες ημέρες

Ο ανταγωνισμός τι προσφέρει: Χωρίς συμβόλαιο έχουμε το Cosmote Mobile Internet με κάρτα με 25 ευρώ και 200GB, ενώ υπάρχει και το Cosmote Neo με απεριόριστο internet στα 33 ευρώ χωρίς συμβόλαιο και πραγματικά απεριόριστα GB.

H Vodafone μας επιβεβαίωσε ότι το πακέτο μπορεί να αγοραστεί και από Έλληνες, δεν είναι μόνο για τουρίστες δηλαδή, ενώ όταν πας να το παραγγείλεις από εδώ σου ζητά Ελληνική ταυτότητα ή διαβατήριο, ακόμη μια επιβεβαίωση ότι μπορεί να αγοραστεί η εν λόγω Vodafone SIM με Unlimited data και από Έλληνες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στις διευκρινήσεις λέει ότι το πακέτο προσφέρει Απεριόριστα δεδομένα & 200′ σε όλα τα εθνικά δίκτυα με 27€. Οπότε ποια τιμή ισχύει; Το 30 που λένε στην αρχή της σελίδας ή το 27 που λέει πιο κάτω;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.