Η Apple αντικατέστησε τη Lightning με τη USB-C, έκανε βελτιώσεις στις οθόνες των iPhone 15, και πρόσθεσε στο πακέτο έναν πιο αποδοτικό επεξεργαστή. Όλα αυτά θα περίμενε κανείς ότι θα επηρεάζαν θετικά την αυτονομία των iPhone και θα βελτίωναν τις ταχύτητες φόρτισης των νέων smartphones του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού.

Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Τα επίσημα στοιχεία που προσφέρει η Apple στον ιστότοπο σύγκρισης των iPhone δείχνουν ότι τίποτα δεν άλλαξε από τα iPhone 14 στα iPhone 15 όσον αφορά την αυτονομία τους και την ταχύτητα φόρτισης – ακόμα και με επίσημα αξεσουάρ που συνήθως δεν έχουν οποιονδήποτε περιορισμό.

Στις εικόνες παρακάτω μπορείτε να δείτε την αυτονομία των απλών, Plus, Pro, και Pro Max μοντέλων, της περσινής σειράς και των φετινών iPhone. Όπως παρατηρούμε, η αυτονομία παραμένει η ίδια σε κάθε επίπεδο – αναπαραγωγή βίντεο και ήχου, καθώς και video streaming. Επιπλέον, η αναπλήρωση του 50% τις μπαταρίας τους γίνεται στον ίδιο χρόνο με 20W USB-C φορτιστή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.