Παρά τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει και αντιμετωπίζει η Huawei, συνεχίζει την ανάπτυξη και κυκλοφορία εξαιρετικών smartphones. Στα τελευταία νέα έχουμε το Huawei nova 10, του οποίου το πρώτο teaser μόλις δημοσιεύθηκε.

Ο επίσημος λογαριασμός της εταιρείας στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, δημοσίευσε μία αφίσα η οποία κυρίως αποκαλύπτει ότι τα smartphones της σειράς – όσα και αν είναι, θα είναι κάμερα-focused.

Τα nova 9 είχαν 50MP κύρια με RYYB κύριο αισθητήρα, οπότε περιμένουμε βελτίωση στις νυχτερινές λήψεις που θα προσφέρουν οι διάδοχοι τους, τα Honor 10 – τουλάχιστον το Pro μοντέλο.

Στα λοιπά χαρακτηριστικά, έχουμε δει φήμες που αναφέρουν ότι τα smartphones της σειράς nova 10 θα έχουν Dimensity 8100 ή Snapdragon 7 Gen 1. Τα τηλέφωνα θα είναι 4G και θα τρέχουν HarmonyOS.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.