Σε ένα note που στάλθηκε στους επενδυτές τον προηγούμενο μήνα, ο αναλυτής της TF Securities Ming Chi Kuo, τόνισε ότι τα επερχόμενα iPhone 12 μοντέλα δεν θα διαθέτουν φορτιστή στο κουτί, ενώ ένα πρόσφατο leak που είδαμε πριν από λίγες ώρες, επιβεβαιώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο μια τέτοια φήμη. 

 Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ETNews, η Samsung αυτή τη στιγμή επεξεργάζεται την ιδέα να μην συμπεριλάβει φορτιστή στο κουτί, σε μια προσπάθεια να εξισορροπήσει το κόστος των 5G chips. Αν και τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, το report αναφέρει ότι η Samsung δεν θα συμπεριλάβει φορτιστή στο κουτί των 2021 smartphones.

Η κίνηση σε κάθε περίπτωση, θα βελτιώσει το profitability της εταιρείας, αν και δεν γνωρίσουμε αν θα φανεί η διαφορά στον τελικό χρήστη.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …”το report αναφέρει”…”το profitability της εταιρείας”…σολοικισμός του χειρίστου είδους…ο ορισμός της αμορφωσιάς…Σε σημείο, πέραν της Ελληνικής, ο γράφων στην αγωνία του να δείξει πως είναι ξενόγλωσσος να μη γνωρίζει ούτε το γένος της αγγλικής λέξης, καθώς δεν είναι το report = το αναφορά αλλά η αναφορά, συνεπώς η φράση “το αναφορά αναφέρει” φανερώνει το μέγεθος της απαιδευσίας. Ομοίως όχι το profitability = το αποδοτικότητα, αλλά η αποδοτικότητα. Κρίμα, διότι συμβαίνει κατά κόρον σχεδόν με όλους.

    • Αγαπητέ, the report στην αγγλική γλώσσα είναι ουδέτερο, όπως και το the profitability.

      Που είναι το πρόβλημά σου;

    • Αν είναι ορολογία περί marketing προώθησης κινητών και είναι αυτή παίζει να έχει δίκιο, τώρα που μιλάς έτσι παρουσιάζοντας ότι θέλει να δείξει ότι ξέρει την αγγλική το θεωρώ λάθος, γιατί μειώνεις την ικανότητα αρθρογραφίας αυτού, αν είσαι φουλ εθνικιστής, πατριώτης έχεις δίκιο, τώρα αν είσαι φιλόλογος εσύ ξέρεις…..

  2. Αυτά είναι Μα…….ιες δηλαδή τα 30 ευρώ που κάνει ο φορτιστής με το καλώδιο θα μας σώσουν ενώ ανεβάζουν συνεχώς τις τιμές των κινητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.