Η απενεργοποίηση ενός iPhone, ή γενικά smartphone, δεν είναι καμία επιστήμη, πατάς απλά ένα κουμπί και διαλέγεις την ανάλογη λειτουργία στην οθόνη. Όμως, υπάρχει ένα πρόβλημα, τα φυσικά κουμπιά. Αν και έχουν βελτιωθεί με τα χρόνια, δεν παύει να είναι ένα κομμάτι hardware που με την πολύ χρήση χαλάει. Η Apple βρήκε λύση, πρόσθεσε ψηφιακό κουμπί απενεργοποίησης στα iPhone με το iOS 18.

Στο ανανεωμένο Control Center υπάρχει ένα κουμπί απενεργοποίησης του iPhone. Έτσι, όταν θες να απενεργοποιήσεις το iPhone στο iOS 18 μπορείς να ανοίξεις το Control Center και να εμφανίσεις τον slider ενέργειας που επιτρέπει να κλείσεις το smartphone.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για κάποιο μοναδικό χαρακτηριστικό, ούτε το είδαμε πρώτη φορά τώρα από την Apple. Για την ακρίβεια, το είχαμε δει παλαιότερα σε Android ROM, ενώ τώρα υπάρχει σε όλες τις ROM των μεγαλύτερων κατασκευαστών smartphone, στο Quick Settings μενού.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.