Η Samsung συνεχίζει να βελτιώνει τις κάμερες στη σειρά Samsung Galaxy S10 συσκευών, με πολλούς χρήστες στην Ελβετία να λαμβάνουν ένα firmware update, που φέρνει το security patch του Μαΐου μαζί με  σημαντικές βελτιώσεις στο Night Mode αλλά και νέες επιλογές Live focus.

Κατά τη διάθεσή τους, τα Galaxy S10 smartphones είχαν ένα Bright Night mode, για το οποίο πολλοί ανέφεραν ότι δεν ανταποκρίνεται το ίδιο καλά με άλλα flagships της αγοράς. Η Samsung πλέον το βελτίωσε, και έχει αφενός λιγότερο θόρυβο και πιο αργό shutter speed, που έχει ως αποτέλεσμα καλύτερες συνολικά φωτογραφίες. Επιπλέον, θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ultra wide f/2.2 camera σε Night Mode.

Επίσης, θα είσαι σε θέση να χρησιμοποιείς την telephoto κάμερα στα Galaxy S10 και S10+ για Live focus φωτογραφίες. Θα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο αντικείμενό σου για καλύτερο background blur effect. Αν και τα νέα features κάνουν το ντεμπούτο τους σε χρήστες S10 στην Ελβετία, χρήστες στις ΗΠΑ, πρέπει να περιμένουν, καθώς το update που έρχεται σε αυτούς καταφθάνει με το security patch του Μαΐου αλλά χωρίς τις νέες βελτιώσεις στην κάμερα, επομένως θα διατεθεί μάλλον τον επόμενο μήνα. Σίγουρα κάποια στιγμή θα φθάσει σε όλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.