Και πάλι το iPhone 14 Pro όπως αποδεικνύεται είναι το πιο γρήγορο smartphone σε σχέση με την πρόταση της Samsung. Σύμφωνα με αποτελέσματα του Geekbench που δημοσιεύει το CompareDial, το Galaxy S23 Ultra σημειώνει κατά μέσο όρο 1480, ενώ ο άμεσος ανταγωνιστής του, το iPhone 14 Pro σημειώνει 1874. Κάτι τέτοιο δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι το iPhone 14 Pro είναι κατά 21.02% πιο γρήγορο από το S23 Ultra σε single core tests.

geekbench 5

Όσον αφορά το σκορ σε multi-core η διαφορά είναι μικρότερη αλλά υπάρχει. Το S23 Ultra σημειώνει 4584 σε σύγκριση με τα 5384 του iPhone 14 Pro, κάτι που κάνει την flagship συσκευή της Apple κατά 14.86% πιο γρήγορη σε multi-core.  H Samsung όλα τα προηγούμενα χρόνια υστερούσε σε επιδόσεις σε σύγκριση με την Apple.

Για παράδειγμα, το iPhone 13 κέρδιζε με άνεση τα Galaxy S22 με τον Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 ή τον Samsung Exynos 2200. Η βελτίωση που βλέπουμε αυτή τη χρονιά εκ μέρους της Samsung, οφείλεται στη μετάβαση στον Snapdragon 8 Gen 2 παντού. Σε περίπου επτά μήνες η Apple και πάλι θα βγει μπροστά με ένα ακόμη πιο γρήγορο chip για τη σειρά iPhone 15.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.