Έχοντας σχεδιαστεί για να παρέχει βοήθεια όταν ανιχνεύει ένα τρακάρισμα το crash detection feature φαίνεται ότι ενεργοποιείται πανεύκολα. Το τελευταία και πιο πρόσφατο παράδειγμα, ορισμένοι σκιέρ στην Utah των ΗΠΑ με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να βλέπουν αύξηση των κλήσεων αυτών.

crash detection iphone

Λαμβάνουμε  τρεις με πέντε κλήσεις την ημέρα από Apple συσκευές και οι περισσότερες γίνονται λανθασμένα, καθώς ο χρήστης δεν γνωρίζει ότι η Apple συσκευή τους ή το gadget τους έχει ξεκινήσει τη διαδικασία διενέργειας της κλήσης, ανέφερε η Suzie Butterfield του Summit County Dispatch Center.

Εκτός από το Crash Detection στα iPhone 14, στη σειρά Apple Watch Series 8, στο νέο Apple Watch SE και στο Apple Watch Ultra, και άλλες συσκευές της Apple διαθέτουν ένα fall detection feature που μπορεί να ενεργοποιήσει κλήσεις έκτακτης ανάγκης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.