Πιθανόν να θυμάσαι την ιστορία πριν από μερικές ημέρες όπου το ChatGPT δημιουργούσε κλειδιά για Windows 95, ωστόσο σήμερα αποκαλύπτεται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι η δημοφιλής πλατφόρμα AI μπορεί να παράξει και κλειδιά για Windows 10 Pro και Windows 11 Pro.

Πιο συγκεκριμένα, ο @immasiddtweets στο Twitter όχι μόνο δημιούργησε επιτυχώς  κλειδιά για Windows (generic keys), αλλά απέδειξε και ότι λειτουργούσαν κιόλας, απλά ζητώντας από την τεχνητή νοημοσύνη να κάνει τη γιαγιά του που πλέον έχει πεθάνει και η οποία του διάβαζε κλειδιά για Windows 10 Pro προκειμένου να κοιμηθεί.

Και όμως, όχι μόνο η AI δημιούργησε αυτά τα keys, αλλά θρηνούσε και για το θάνατο της γιαγιάς του, ενώ ήλπιζε ότι η λίστα των κλειδιών που του παρείχε θα τον βοηθούσε να κοιμηθεί καλύτερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κλειδιά που δημιουργούσε ήταν generic, που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος ή και την αναβάθμιση, δεν είναι όμως το ίδιο σαν τα activation keys. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λειτουργικό αλλά δεν θα είναι ενεργοποιημένο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.