Η Samsung είναι γνωστή για το γεγονός ότι συχνά προσπαθεί να προωθήσει ένα νέο προϊόν της με επιθέσεις εναντίον άλλων εταιρειών, κυρίως την Apple, με διαφημίσεις στη τηλεόραση μέχρι πινακίδες και soclal media posts. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μεγάλης ανακοίνωσης της σειράς S23, οι ρόλοι αντιστράφηκαν και αυτή τη φορά η OnePlus προσπάθησε να χτίσει το hype όσον αφορά το OnePlus 11 καταφεύγοντας στο trolling του S23 Ultra.

Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια της θα μπορούσε και να χαρακτηριστεί λίγο τραγική, με πολλούς χρήστες να την κράζουν στα σχόλια. Παράλληλα, αποκαλεί σε poster το S23 Ultra ως υπερτιμημένο smartphone όπως και το iPhone και τονίζει ότι το OnePlus 11 είναι σαν και αυτά, χωρίς όμως την υψηλή τιμή. Τα συμπεράσματα δικά σας. Εδώ ο σύνδεσμος στο Twitter.

OnePlus

OnePlus

OnePlusOnePlOneP

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.