Όταν η Samsung είχε ανακοινώσει το Samsung Galaxy Fold, η εταιρεία είχε αναφέρει ότι θα εξοπλίζεται με έναν επεξεργαστή στα 7nm. Ωστόσο δεν είχε αναφέρει ποιος ήταν αυτός ή ποια εταιρεία θα τον δημιουργούσε.

Όπως αποδεικνύεται όμως, πρόκειται για τον Snapdragon 855, σύμφωνα με ορισμένα benchmarks που δημοσιεύονται online. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο αριθμός μοντέλου της συσκευής που πέρασε από το Geekbench είναι ο SM-F900F. Το F στο τέλος δείχνει ότι πρόκειται για την Global έκδοση, δηλαδή αυτήν που προορίζεται για τις διεθνείς αγορές.

Όπως ήδη γνωρίζεις, η Samsung πουλά το S10 και Note 9 με Exynos επεξεργαστή στην Ευρώπη και αλλού και με Snapdragon στις ΗΠΑ. Και βάσει όλων αυτών, είναι σωστό να υποθέσουμε ότι δεν θα υπάρχει Exynos έκδοση.  Εξάλλου, το Exynos 9820 βασίζεται σε τεχνολογία 8nm.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τα Exynos έχουν 20% ισχυρότερο επεξεργαστή και 60% πιο αδύναμη κάρτα γραφικών. Καλά κάνει η Samsung. Ένας λόγος που αποφεύγω τα s9 και s10 είναι γιατί φοράνε exynos. Το είδος του φορτίου που καλούνται να σηκώσουν τα τηλεφωνα καλύπτεται μια χαρά ακόμη και με σκορ για ένα πυρήνα 2000. Όμως χρειάζονται την ταχύτερη gpu, το μεγαλύτερο και ταχύτερο storage και ram.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.