Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το iPhone έχει γίνει όλο και πιο ανθεκτικό στην πάροδο του χρόνου και με το iPhone 11 η Apple αναφέρει ότι το έχει εξοπλίσει με το πιο ανθεκτικό γυαλί σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο smartphone. Αλλά επειδή ακριβώς το iPhone 11, έχει λιγότερες πιθανότητες να σπάσει, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παρουσιάσει γρατσουνιές. Ειδικότερα, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός χρηστών στην επίσημη κοινότητα υποστήριξης της Apple που αναφέρει ότι οι συσκευές αρχίζουν να εμφανίζουν γρατσουνιές πολύ γρήγορα.

Κοινό θέμα των threads αποτελεί το γεγονός ότι οι συσκευές του iPhone 11 αρχίζουν να εμφανίζουν γρατσουνιές χωρίς προφανή λόγο. Επιπλέον, μια πιο ενδιαφέρουσα πλευρά από τα σχόλια αυτά, είναι ότι οι γρατσουνιές όχι μόνο εμφανίζονται από το πουθενά, δηλαδή χωρίς να το έχει κακομεταχειριστεί, αλλά τείνουν και να αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου.

Ένα χαρακτηριστικό σχόλιο αναφέρει: Το iPhone αρχίζει να εμφανίζει γρατσουνιές ακόμη και όταν δεν έρχεται σε επαφή με επιφάνειες που θα μπορούσαν να το προκαλέσουν, αλλά με απλή χρήση. Δεν είχα ποτέ το πρόβλημα με προηγούμενη συσκευή.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.