Μια από τις άμεσες επιπτώσεις των αυξημένων τιμών στα smartphones, είναι ότι οι χρήστες αναβάλλουν τη διενέργεια επισκευών, ιδίως αν δεν επηρεάζεται η συνολική απόδοση του smartphone. Σύμφωνα με μια νέα έρευνα της SquareTrade, οι Αμερικανοί έχουν σπάσει περισσότερες από 50 εκατομμύρια οθόνες smartphone συσκευών τον προηγούμενο χρόνο.

Αν και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι τέτοιου είδους επισκευές δεν θα ξεπεράσουν τα 150 δολάρια, συχνά τις ξεπερνούν. Και αυτός είναι ο λόγος, γιατί το 67% των κατόχων συσκευών, επιλέγουν να μην τις επισκευάσουν και απλά να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το smartphone τους. Ενώ ένα ποσοστό της τάξεως του 59% ανέφερε ότι απλά θα αγόραζε μια καινιούργια συσκευή αντί να την επιδιορθώσει.

Τα περισσότερα smartphones του σήμερα, έχουν all-glass designs αλλά δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν τόσο καλά στις καθημερινές πτώσεις, αναφέρε ο Vice president and global creative director της SquareTrade,  Jason Siciliano. Η έρευνά μας, έχει δείξει ότι πολλοί χρήστες υποτιμούν το κόστος επισκευής του smartphones, ενώ ένας σημαντικός αριθμός τόνισε ότι θα επιδιορθώσουν μια σπασμένη οθόνη αργότερα, επειδή το κόστος έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.