Η Xiaomi δημοσίευσε ένα tweet στο οποίο εκφράζει την προσήλωσή της στη μείωση του πλαστικού στις συσκευασίες των συσκευών της, κατά 60%, ξεκινώντας από την Ευρώπη. Και φαίνεται, ότι το Xiaomi Mi 10T Lite είναι το πρώτο smartphone στο οποίο θα γίνει το εν λόγω βήμα.

Να σημειώσουμε ότι η εταιρεία αναφέρεται στο retail κουτί και όχι στα περιεχόμενα, θα συνεχίσεις να έχεις όλα σου τα αξεσουάρ. Δηλαδή και τον φορτιστή, και το καλώδιο USB C ακόμη και την θήκη. Το Mi 10 Lite, έλαβε ακριβώς τα ίδια αξεσουάρ  στο κουτί του όταν κυκλοφόρησε.

Σε κάθε περίπτωση το tweet θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως troll προς την Apple, η οποία αφαίρεσε το φορτιστή και τα ακουστικά. Μια τακτική που ακολουθούν και άλλοι κατασκευαστές, να τρολάρουν την Apple και στη συνέχεια να κάνουν ακριβώς τα ίδια.

Πάντως, θα είναι πολύ δύσκολο για την Xiaomi να κάνει κάτι τέτοιο. Αν και ένας 20W USB Power Delivery adapter που θα χρειαστείς για ένα iPhone 12 είναι εύκολος στην εύρεση, οι 100W και 80W φορτιστές είναι πιο δύσκολο να τους βρεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.