Πριν από λίγες ώρες είχαμε την ευκαιρία να δούμε τις απόψεις της Xiaomi για το OnePlus 7 Pro, με την Asus τώρα να παίρνει σειρά και να τρολάρει την OnePlus για την μπαταρία του OnePlus 7, με τα μαθηματικά της. Η εταιρεία αναμένεται να προβεί στην επίσημη παρουσίαση του Asus Zenfone 6 με μπαταρία 5.000 mAh που είναι μεγαλύτερη από του OnePlus 7. Είναι ενδιαφέρον εδώ, ότι η Asus δεν στοχεύει το OnePlus 7 Pro με την κριτική της, αν και το σημάδι > ίσως να αφορά το Zenfone.

Μάλλον, ο όλος ντόρος πρέπει να γίνεται για την τιμή, το OnePlus 7 Pro ξεκινά από τα 700 ευρώ, η απλή έκδοση (δηλαδή όχι η Pro) ξεκινά από τα 550 ευρώ. Οι τιμές που έχουν διαρρεύσει για το Zenfone 6 κάνουν λόγο για κυκλοφορία κάτω από τα 600 ευρώ. Θυμηθείτε, ότι πέρυσι η Asus με το Zenfone 5z κατάφερε να δημιουργήσει το φθηνότερο Snapdragon 845 smartphone στην Ευρώπη, κυμαινόμενο πιο χαμηλά από την τιμή του OnePlus 6.

Επομένως η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί. Ακόμη και αν δεν καταφέρει να το κυκλοφορήσει κάτω από την τιμή των συσκευών της OnePlus, η Asus συνεχίζει και έχει κάποιους άσους στο μανίκι, όπως dedicated micro SD slot,  3.5mm headphone jack και  notification LED. Έχει επίσης επιβεβαιώσει ότι θα το κυκλοφορήσει με Snapdragon 855, 48MP κύρια κάμερα. Και οι εικόνες που έχουν διαρρεύσει, δείχνουν ότι η κύρια κάμερα του Asus Zenfone 6 και ο φίλος της των 13MP, θα λαμβάνουν και selfie φωτογραφίες.

Κλικ στις εικόνες για μεγαλύτερη ανάλυση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.