Σήμερα η βόλτα μας στα κινέζικα καταστήματα έγινε στην προσπάθειά μας να βρούμε ένα Bluetooth. Έτσι πέσαμε πάνω στο K2 True Wireless, το οποίο βρήκαμε στο TomTop στην τιμή των €25, όμως με το κουπόνι LQPKK3 μπορούμε να το αποκτήσουμε στα €22.5.

Το K2 True Wireless μας θυμίζει πολύ τα Apple Airpods, όμως σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Έρχονται με ένα ακουστικό για το κάθε αυτί, ενώ όταν τα αποθηκεύουμε τα τοποθετούμε στην θήκη που έρχεται μαζί τους.

Η θήκη φορτίζει τα ακουστικά επαγωγικά, οπότε δεν χρειάζεται να τα συνδέσετε με καλώδιο. Η μπαταρία της θήκης είναι στις 1200mAh και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν power bank. Αν χρησιμοποιήσετε την θήκη αποκλειστικά για τα ακουστικά, θα μπορέσετε να τα φορτίσετε μέχρι και 8 φορές.

Τα ακουστικά είναι στερεοφωνικά όταν έχουμε και τα δύο στα αυτιά μας, ενώ όταν έχουμε το ένα στην θήκη, γυρίζει σε μονοφωνική λειτουργία.

Από αυτονομία θα σας προσφέρουν 3 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ή 4 ώρες ομιλίας. Σε αναμονή θα αντέξουν μέχρι 120ώρες ανοιχτά. Η φόρτιση τους στην θήκη κρατάει 1 ώρα και η θήκη φορτίζεται μέσω microUSB.

Τα ακουστικά και η θήκη ζυγίζουν μόλις 10γρ. Είναι Bluetooth 4.1 και υποστηρίζει τα HSP, HFP, A2DP, AVRCP πρωτόκολλα.

Βρείτε εδώ το K2 True Wireless

2 ΣΧΟΛΙΑ

Σχολιάστε την είδηση!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.