Ακούμε συχνά το δίλλυμα για το αν θα πρέπει να κάποιος να επιλέξει ένα Tablet, αντί ενός φθηνού Laptop. Η αλήθεια είναι ότι όταν το budget είναι χαμηλό, οι επιλογές περιορίζονται, ενώ θα πρέπει ζυγίζονται και πολλοί παράμετροι για το τι πρέπει πραγματικά να επιλέξουμε. Ευτυχώς, υπάρχει και μέση λύση και μάλιστα είναι πολύ απλή… Γιατί όχι και τα δύο;

Στην αγορά βλέπουμε τελευταία όλο και περισσότερες προσπάθειες από κατασκευαστές που συνδυάζουν την φορητότητα ενός tablet και τις ευκολίες ενός laptop, σε 2 σε 1 συστήματα. Τα λεγόμενα υβριδικά 2 σε 1 tablets έχουν την δυνατότητα να συνδέονται με εξωτερικό πληκτρολόγιο, δίνοντας την ευκολία να πληκτρολογήσουμε σαν να είμαστε σε ένα πλήρες λειτουργικό laptop. Στις περισσότερες περιπτώσεις το λειτουργικό που επιλέγουν οι κατασκευαστές είναι τα Windows, που σημαίνει ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε βασικές εφαρμογές που έχουμε και στον υπολογιστή μας.

Για μια τέτοια αγορά η στροφή στην Κινέζικη αγορά είναι η πιο κατάλληλη. Έχουμε δει στο παρελθόν διάφορες επιλογές από τέτοιου είδους συσκευές εδώ στο Techmaniacs και σήμερα έχουμε μια ακόμα από το TomTop. Το Jumper EZtablet 6, είναι ένα tablet 11,6 ιντσών με οθόνη τεχνολογίας IPS και ανάλυση FullHD. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε τοποθετημένο τον X5 Z8350 της Intel στα 1,44GHz, ενώ RAM του είναι στα 4GB και ο αποθηκευτικός του χώρος στα 64GB.

Η μπαταρία της συσκευής είναι στα 7000mAh και τρέχει Windows 10 στα 64bit. Το εν λόγω tablet κοστίζει 166,37€, που θεωρούμε πως είναι μια ιδιαίτερα χαμηλή τιμή για αυτά που προσφέρει. Παράλληλα με 36,65€ ακόμα, μπορείτε να αποκτήσετε και ένα αφαιρούμενο μαγνητικό πληκτρολόγιο, σχεδιασμένο αποκλειστικά για το tablet, ώστε να αξιοποιήσετε ως 2 σε 1 όπως προαναφέραμε.

Το Jumper EZtablet 6 ενσωματώνει τέλος μια κάμερα στα 2MP στο μπροστινό μέρος για τις βιντεοκλήσεις μας.

Θα βρείτε το Jumper EZtablet 6  ΕΔΩ

Βρείτε το ειδικά σχεδιασμένο πληκτρολόγιο ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροSony Xperia XZ 2: Διαρρέει μέσα από φωτογραφίες
Επόμενο άρθροSony Xperia XA 2: Διαρρέει σε νέες φωτογραφίες και τρέχει Android 7.0 Nougat
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ