Τον τελευταίο χρόνο, σχεδόν κάθε κατασκευαστής smartphones αποφάσισε να «κόψει» τα καλώδια από τα ακουστικά όπου γινόταν. Είδαμε την Apple να αφαιρεί το κλασσικό headphone jack, το Bluetooth 5 να κάνει την εμφάνισή του και φυσικά τα AirPods.

Βέβαια, συνήθως τα καλύτερα ακουστικά τα φτιάχνουν εταιρείες που έχουν αφιερωθεί σε αυτό. Η Jaybird είναι μία από αυτές, με την σειρά των Bluetooth ακουστικών της να θεωρείται το standard βάσει του οποίου κρίνονται όλα τα άλλα.

Με το νέο της μοντέλο, το Run, η Jaybird μπαίνει στην αγορά των πραγματικά wireless earbuds. Το κάθε earbud έχει διάρκεια μπαταρίας 4 ωρών και αν αυτό δεν σας φαίνεται αρκετό, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι με 5 λεπτά φόρτιση, τα νέα Run θα μπορούν να κρατήσουν έως και 1 ώρα.

Jaybird Freedom 2

 

Η εταιρεία επίσης ανακοίνωσε τα νέα Freedom 2, τα οποία θα αντικαταστήσουν το αρχικό, συνονόματο, μοντέλο. Το γενικό concept παραμένει το ίδιο, αλλά τα ακουστικά έχουν επανασχεδιαστεί για καλύτερο fit στα αυτιά. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι και εδώ γύρω στις 4 ώρες αλλά πλέον περιλαμβάνεται και μια μικρή clip-on μπαταρία η οποία θα προσθέσει άλλες 4 ώρες στα ακουστικά.

Φυσικά λειτουργούν στη βροχή και συνεργάζονται με το app της εταιρείας.

Τα Jaybird Run θα κοστίζουν γύρω στα 180 ευρώ ενώ τα Freedom 2 γύρω στα 150 ευρώ.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.