Το Google Photos είναι το καλύτερο εργαλείο διαχείρισης και αποθήκευσης φωτογραφιών. Αυτό το app έχει έναν κάδο ανακύκλωσης που πολλοί αγνοούν.

Όταν διαγράφεις εικόνες και βίντεο από το Google Photos αποθηκεύονται στον κάδο ανακύκλωσης και ευτυχώς διαγράφονται μετά από 60 μέρες. Όμως, τα αρχεία που πάνε εκεί πιάνουν χώρο στο Google Drive, γι’ αυτό αν δεν πληρώνεις κάποιο πλάνο επέκτασης πρέπει να θυμάσαι από μόνος σου να τα διαγράφεις πριν τις 60 μέρες.

Πάμε στο κυρίως θέμα. Είτε πληρώνεις είτε όχι, οι 60 μέρες έχουν σημασία. Πριν δεν μπορούσες να ξέρεις πότε η Google θα διαγράψει οριστικά τα αρχεία, αλλά το Android Police ανακάλυψε πως αυτό άλλαξε πρόσφατα.

Μόλις διαγράψεις μια εικόνα ή ένα βίντεο μπορείς να πας στο κάδο ανακύκλωσης του Google Photos και κάτω από το preview θα υπάρχει το κείμενο “Χ days left until permanently removed”.

Τώρα λοιπόν ξέρεις πότε θα χαθεί για πάντα η κάθε ανάμνηση. Βέβαια, αν βιάζεσαι να την ξεφορτωθείς πατάς το “Delete” που υπάρχει ακριβώς από κάτω. Επίσης, αν θες να την επαναφέρεις πατάς το “Restore”.

google photos trash folder delete

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.