Η ώρα των iPhone 7 και iPhone 7 Plus είναι πολύ κοντά, αφού η Apple έστειλε πριν λίγο τις πρώτες προσκλήσεις για το κλειστό event που θα κάνει για την ανακοίνωση των συσκευών. Η εκδήλωση θα γίνει στο Bill Graham Civic Auditorium, στο San Francisco, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, στις 8:00 ώρα Ελλάδος.

iphone 7 event

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, το iPhone 7 θα έχει οθόνη 4.7 ίντσες και το iPhone 7 Plus θα φτάνει τις 5.5 ίντσες, όπως και οι προκάτοχοί τους. Το iPhone 7 Plus όμως θα έχει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, με την δεύτερη κάμερα να προσφέρει οπτικό zoom, όπως το LG G5. Οι δύο συσκευές αναμένεται να πάρουν μεγαλύτερη μπαταρία, με το 7 να έχει 1960mAh και το 7 Plus να φτάνει τις 2910mAh. Φυσικά και οι δύο συσκευές θα φοράνε τον Apple A10 για chipset.

Εκτός από τα iPhones θα δούμε και το Apple Watch 2, σε δύο εκδόσεις, όπως και πέρσι. Θα έχει ενσωματωμένο βαρόμετρο, ενώ θα είναι αδιάβροχα, με μεγαλύτερη μπαταρία και γρηγορότερο επεξεργαστή.

Σύμφωνα με περασμένες φήμες, η προπαραγγελίες των τηλεφώνων θα ξεκινήσουν στις 9 Σεπτεμβρίου, με την κυκλοφορία να ξεκινάει στις πρώτες χώρες μια εβδομάδα αργότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ