Σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Match.com, οι χρήστες iPhone είναι 21 φορές πιο πιθανό να κρίνουμε κάποιον αρνητικά για το γεγονός ότι έχουν τηλέφωνο Android. Αν πάλι χρησιμοποιείτε ένα παλιό τηλέφωνο είτε αυτό είναι iPhone είτε Android, ίσως ζείτε ήδη μόνος με τις γάτες σας.

Η διάσημη ιστοσελίδα γνωριμιών Match.com διεξήγαγε πρόσφατα μια έρευνα σε περισσότερους από 5.500 Αμερικανούς, και τα αποτελέσματα είναι συναρπαστικά. Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι χρήστες iPhone είναι 21 φορές πιο πιθανό να σας κρίνουν αρνητικά για το γεγονός ότι έχετε συσκευή με Android. Το συναίσθημα είναι αμοιβαίο, φαίνεται. Οι χρήστες με Android είναι 15 φορές πιο πιθανό να σας κρίνουν αρνητικά για το γεγονός ότι έχετε iPhone. Και για όσους από εσάς δεν είστε πολύ πρόθυμοι να αλλάξετε κινητό κάθε χρόνο ή δύο, τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Είτε έχετε παλιό iPhone είτε παλιό Android, έχετε 56% λιγότερες πιθανότητες για ραντεβού, σύμφωνα με την έρευνα.

Φυσικά, το εύρημα αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τις κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις από ό,τι τα ίδια τα smartphones. Ενώ είναι αλήθεια ότι οι συσκευές Android εκτείνονται από $50 έως και $1.000, η ​​γενική αντίληψη του κοινού στις ΗΠΑ είναι ότι τα Android τηλέφωνα είναι φθηνά. Η αλήθεια είναι το Android συνδέεται συχνά με ορισμένα κοινωνικοοικονομικά στρώματα στις ΗΠΑ. Το ίδιο ισχύει και για τα άτομα που χρησιμοποιούν παλιές τεχνολογίες, όπου θεωρούνται λιγότερο ελκυστικοί. Η συνήθης παραδοχή είναι ότι η αδυναμία να αναβαθμίσετε τη συσκευή σας μετά από δύο χρόνια ισοδυναμεί με οικονομική αστάθεια. Τώρα, αν και αυτές οι προκαταλήψεις είναι στο βάθος προβληματικές, δεν θα θέλετε να έχετε οικονομική ασφάλεια κατά την επιλογή ενός συντρόφου;

Το περίεργο εδώ είναι η άποψη των Android χρηστών για τους κατόχους iPhone συσκευών. Εάν οι χρήστες iPhone βρίσκουν λιγότερο ελκυστικούς αυτούς με Android συσκευές, λόγο κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων, τότε γιατί οι χρήστες με Android δεν επιλέγουν εύκολα σύντροφο με iPhone; Υποθέτουμε πως μάλλον τους θεωρούν υπερόπτες, βαρετούς, και γενικά όχι σε έναν καλό δρόμο.

Είστε χρήστης Android; Θα βγαίνατε με κάποιον/κάποια με iPhone; Γιατί ή γιατί όχι?

Σχολιάστε την είδηση!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.