Οι φήμες για το OnePlus 6 έχουν πάρει φωτιά και σήμερα μάθαμε από την ίδια την εταιρία πως το OnePlus 6T θα έρθει με in-display σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, που θα προσφέρει την Screen Unlock λειτουργία.

Η εταιρία στην προσπάθειά της να παρέχει περισσότερες πληροφορίες για το Screen Unlock, μας έδωσε ένα screenshot από την οθόνη κλειδώματος. Σε αυτό φαίνεται το σημείο που θα πρέπει να βάλουμε το δάχτυλό μας, ώστε να ξεκλειδώσουμε την συσκευή. Όμως στο screenshot βλέπουμε μια πολύ συγκεκριμένη ημερομηνία, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου.

Κανονικά θα μπορούσαμε να μη δώσουμε σημασία, όμως η εν λόγω ημερομηνία έρχεται σε εναρμόνιση με την ημερομηνίες των προηγούμενων ανακοινώσεων. Το OnePlus 3 είχε ανακοινωθεί στις 14 Ιουνίου και το 3T στις 15 Νοεμβρίου. Το OnePlus 5 στις 20 Ιουνίου και το OnePlus 5T στις 21 Νοεμβρίου. Αν η εταιρία συνεχίσει την παράδοση, το OnePlus 6T θα πρέπει να ανακοινωθεί στις 17 Οκτωβρίου, όπως βλέπουμε στο screenshot, αφού το OnePlus 6 ανακοινώθηκε στις 16 Μαΐου.

Η OnePlus δεν μας έχει δώσει επίσημα την ημερομηνία ανακοίνωσης, όμως μας έχει δώσει αρκετές πληροφορίες για την επερχόμενη συσκευή. Αυτό σημαίνει πως δεν αργεί να έρθει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.