Μπορεί να έχουν ανακοινωθεί όλες οι ναυαρχίδες του Android, όμως σειρά στις διαρροές παίρνει η Apple με το iPhone 7, το οποίο βλέπουμε σήμερα σε φωτογραφία. Η διαρροή έρχεται από το ιδιαίτερα αξιόπιστο NowhereElse, που μας έχει δώσει αρκετές διαρροές γύρω από τις συσκευές της Apple, μέχρι σήμερα.

iphone-7-rear-shellH φωτογραφία μας δείχνει την συσκευή από το πίσω μέρος της, στην οποία βλέπουμε την κάμερα, που έχει μεγαλύτερο φακό, ενώ προεξέχει αρκετά ο φακός, πιθανότατα περισσότερο και από τον προκάτοχό του. To iPhone 7 Plus αναμένεται να έρθει με 2 κάμερες στο πίσω μέρος, οπότε ίσως να έχει δύο φακούς σαν αυτόν.

Στην φωτογραφία βλέπουμε και τις πλαστικές γραμμές για την κεραία, που έχουν αλλάξει σε σχέση με το iPhone 6s, και πλέον δεν έχουμε λευκές γραμμές στο πίσω μέρος τις συσκευής, ατό σημαίνει είτε πως η Apple ακολούθησε άλλο σχεδιασμό, είτε πως έκανε χρήση της πατέντας που κατέθεσε για κάλυψη των πλαστικών μερών της συσκευής. Οι γραμμές δεν έχουν φύγει εντελώς όπως όλα δείχνουν και μάλλον δεν μας αρέσει η τωρινή τους διάταξη.

Η συσκευή δίπλα στην κάμερα δείχνει να έχει μια μαύρη κυκλική οπή, που πιθανότατα είναι η θέση για το flash, οπότε κοιτάμε πιθανότατα μια ημιτελή συσκευή.

Όπως και να έχει καλό θα ήταν να είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί με το εν λόγω leak, καθώς απέχουμε πολύ από την ανακοίνωση της συσκευής, οπότε πολλά μπορεί να αλλάξουν.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ