Ένα tweet από έναν έγκυρο leaker του evleaks μας αποκάλυψε κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Έτσι σύμφωνα με το tweet, το μυστηριώδες LG-V510 θα είναι ένα Nexus device. Με την συσκευή έχουμε ξανασχοληθεί στο παρελθόν όταν πήρε την πιστοποίηση για Bluetooth τον Οκτώβριο. Άρα αφού το το LG G Pad 8.3 έχει σαν κωδικό μοντέλου το LG-V500 μάλλον το LG-V510 μπορεί και να ‘ναι το πολυσυζητημένο Nexus 8.

 

nexus-7

 

Αυτό απ’ ότι φαίνεται μπορεί και να μην αληθεύει καθώς στις αρχές του μήνα διέρρευσε ένα service manual της LG για το LG-V510. Το manual έκανε αναφορά για ένα tablet 8,3” ιντσών, ανάλυσης 1200×1920 με 2GB RAM. Η βασική κάμερα είναι 5MP ενώ η μπροστινή 1.3MP με μπαταρία 4600mAh. Μπορεί σαν χαρακτηριστικά να ταιριάζουν αλλά δεν είδαμε πουθενά αναφορά στο όνομα Nexus. Ίσως να είναι κάποια έκδοση του G Pad με LTE ενεργοποιημένο.

Βέβαια δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το tweet όπως προαναφέραμε, που κάνει λόγο για Nexus 8 καθώς είναι αρκετά αξιόπιστη η πηγή. Οπότε μπορεί να μην αργήσει και η ανακοίνωση από Google όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.