Δεν είναι λίγες οι εταιρείες που αντιγράφουν την Apple και τα προϊόντα της. Προφανώς, οι περισσότεροι κατασκευαστές δημιουργούν smartphones με σχεδιαστικά στοιχεία δανεισμένα από τα iPhone, ενώ δεν ήταν λίγες οι εταιρείες που αντέγραψαν τα Animoji. Ωστόσο, η Huawei έχει δηλώσει ότι η Apple αποτελεί πρότυπο της, και τώρα δημιούργησε την Huawei Card.

Ο CEO της εταιρείας, Richard Yu, αποκάλυψε την νέα κάρτα της Huawei. Η Huawei Card προσφέρει τη δυνατότητα στον κάτοχο της να έχει τόσο φυσική, όσο και ψηφιακή κάρτα. Επιπλέον, τα δεδομένα συναλλαγών αποθηκεύονται τοπικά στη συσκευή του χρήστη, ενώ η κάρτας της Huawei υποστηρίζεται από τον μεγαλύτερο κινέζικο οικονομικό οργανισμό, τη UnionPay. Τέλος, η κάρτα υποστηρίζει πληρωμές μέσω NFC.

Για να πείσει το κοινό να επιλέξει τη Huawei Card, η κινέζικη εταιρεία προσφέρει δωρεάν χρήση της κάρτας για έναν χρόνο, ενώ όσοι ξοδέψουν αρκετά χρήματα μέσω του Huawei Pay θα γλιτώσουν και τα τέλη του δεύτερου έτους.

Επίσης, όσοι κάτοχοι της Huawei Card ξοδεύουν αρκετά, θα έχουν ταξιδιωτικά προνόμια, όπως η πρόσβαση στα lounge αεροδρομίων και σιδηροδρομικών σταθμών. Τέλος, η εταιρεία θα προσφέρει ειδικές προσφορές και πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το πότε και σε ποιες αγορές θα διαθέσει η εταιρεία την κάρτα της. Ωστόσο, το ντεμπούτο της θα γίνει στην Κίνα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αλλη μια καρτα, αλλη μια συνδρομη;
    Θενξ μπατ νο θενξ…

    Ωραιο θα ηταν μια καρτα που θα λειτουργουσε σαν την curve με συνδεση με ενα ταπ στις καρτες μας, οσο για τραπεζικη υποστηριξη στην Ελλαδα καπου ειδα οτι εχει ανοιξει παρατημα Ελλαδας η Κινεζικη τραπεζα (BoC) αλλα δεν ακουω τπτ απο δαυτη ουτε βλεπω καμια συνεργεια με το huawei pay ή huawei wallet κτλ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.