Θα μπορούσε να είναι όντος το πίσω μέρος από το καινούριο iPhone 5S με το διπλό flash; Κατά πάσα πιθανότητα έτσι πρέπει να είναι, αν αναλογιστούμε και τα προηγούμενα leaks που έβγαλαν στην επιφάνεια διάφορα part για το επερχόμενο iPhone.
Αρχικά παρατηρούμε πολλές ομοιότητες με παλαιότερα leaks με την πλακέτα να είναι ακριβώς ίδια με άλλες φωτογραφίες που έχουμε δει και το μόνο που έχει αλλάξει να είναι η ταμπέλα πάνω στον καινούριο επεξεργαστή.
Παρόλο που στο παρελθόν πάνω στα τσιπάκια της Apple αναγράφονταν η σειρά (στη προκείμενη περίπτωση η A series) στο iPhone 5 δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το μόνο που αναγράφετε είναι το logo της Apple. To MacRumors επίσης δίνει βάση στη κωδική ημερομηνία 1243 που φαίνεται στον επεξεργαστή. Είναι δηλαδή κατασκευής Οκτωβρίου του ’12 ότι και ο τωρινός Α6. Αυτό πιθανόν να οφείλεται στο ότι είναι ένα πρωτότυπο και δεν θα ήταν έτοιμος ο καινούριος επεξεργαστής.
Στο πίσω μέρος της συσκευής βλέπουμε ότι το άνοιγμα του flash είναι μεγαλύτερο και μακρόστενο. Έτσι επιβεβαιώνονται οι φήμες περί διπλού flash. Όπως γνωρίζουμε τα leak της Apple είναι περισσότερο τεχνικές μάρκετινγκ παρά κάτι σίγουρο. Βέβαια όλα αυτά τα leaks επιβεβαιώνουν την πολιτική της εταιρείας : ένα αναβαθμισμένο μοντέλο με ένα ολοκαίνουριο iOS.
Επίσης εκτός του iPhone 5S υπάρχει στο παρασκήνιο και η φήμη ενός οικονομικότερο μοντέλου που εκεί ξέρουμε λιγότερα πράγματα.
Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.
Αν προσέξει κανείς την 3η φωτογραφία θα δεί οτι είναι κουνημένη το περίγραμα της κάμερας φαίνεται να συνεχίζει προς τα πάνω και προς τα κάτω συνεπώς το flash μπορεί να φαίνεται μεγαλύτερο εξαιτίας αυτού του κουνήματος.
Ναι σίγουρα η photo είναι κουνημένη αλλά όπως βλέπουμε τα γράμματα στο iPhone είναι αρκετά καθαρά ώστε να δικαιολογήσουμε τόση μεγάλη παραμόρφωση.
Εκτός και αν η εικόνα έχει υποστεί κάποιου είδους photoshop πέρα όμως απο αυτό μου έχει τύχει να βγάλω φωτογραφία όπου το πάνω μέρος της εικόνας ήταν κουνημένο με αποτέλεσμα να δημιουργείτε μία αρκετά μεγάλη παραμόρφωση ενώ στο κάτω μέρος της μπορούσα να διακρίνω λεπτομέρεις αυτό έχει να κάνει με την ταχύτητα του κλείστρου και τη στιγμή στην οποία κουνήθηκε η κάμερα.