Οι μπαταρίες του iPhone έχουν εξελιχθεί τρομερά στη πάροδο του χρόνου, αλλά υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις τη διάρκεια της μέσα στην ημέρα. Αν δυσκολεύεσαι δηλαδή να βγάλεις την ημέρα, ή αν θέλεις απλώς να βελτιώσεις λίγο την αυτονομία μπορείς να κάνεις μια ρύθμιση στο Wi-Fi όπως την αναφέρει το bgr.com.

Έτσι μπορείς να πιστοποιήσεις την προέλευση του iPhone σου

Όπως είναι γνωστό τα iPhones προσφέρουν πολλά χαρακτηριστικά που κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη. Για παράδειγμα ένα χαρακτηριστικό του iPhone επιτρέπει τη συνεχή αναζήτηση για ανοιχτά ασύρματα δίκτυα και την ειδοποίησή σου όταν είναι είναι κάποιο διαθέσιμο. Έτσι μπορείς να συνδεθείς σε ένα ανοιχτό Wi-Fi δίκτυο εύκολα, αλλά έρχεται με ένα μεγάλο μειονέκτημα. Αφήνει τη συσκευή σου να αναζητά συνεχώς ανοιχτά δίκτυα όλη την ημέρα.

Εκ προεπιλογής το χαρακτηριστικό είναι ενεργοποιημένο, ωστόσο μπορείς να το ενεργοποιήσεις, ανοίγοντας τις ρυθμίσεις του iPhone και πηγαίνοντας στη ενότητα του Wi-Fi. ( Ask to Join Networks, κάτω από το Other Networks section).

Η ένδειξη που ποτέ δεν αγνοείς σε ένα Android smartphone

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.