Έχετε αναρωτηθεί πόσοι χρήστες smartphone θα αντάλλασσαν το παλιό τους κινητό για να αποκτήσουν ένα νέο Samsung Galaxy S5; Σύμφωνα με μία αναφορά της CompareMyMobile, ένα site που συγκρίνει διάφορες υπηρεσίες ανακύκλωσης κινητών συσκευών, μας λέει ότι αυξήθηκε το ποσοστό ανταλλαγής ενός παλιότερου Samsung smartphone μετά την κυκλοφορία του S5. Οι εκτιμήσεις για τις παλαιότερες ναυαρχίδες της εταιρείες όπως το Galaxy S3 και Galaxy S4 έχουν αυξηθεί κατά 256% και 288% αντίστοιχα.

Samsung Galaxy S5

Την ίδια στιγμή, 196% περισσότεροι χρήστες έχουν εκφράσει την επιθυμία να ανταλλάξουν το παλιό τους Galaxy S3 για ένα Galaxy S5, που έχει οδηγήσει σε μια πτώση 6.6% της ανταλλάξιμης αξίας της συσκευής. Αυτό που έχει αρκετό ενδιαφέρον είναι το ποσό των χρηστών που θα αντάλλασσαν το παλιό τους iPhone για ένα S5 αγγίζοντας το 37.48%, αν αναλογιστεί κανείς ότι μόνο το 18.75% θα αντάλλαζε την παλιότερη Samsung συσκευή του για το νέο Galaxy.

Με βάση τα δεδομένα της αναφοράς, προκύπτει ότι οι κάτοχοι του Galaxy S4 δεν βρίσκουν κάποιο ουσιαστικό λόγο για αναβάθμιση και ίσως περιμένουν το Galaxy S6. Ωστόσο οι κάτοχοι του Galaxy S3 αλλά και των iPhone φαίνεται να γλυκοκοιτάνε περισσότερο την νέα ναυαρχίδα της Samsung.

Εσείς τι λέτε θα ανταλλάζατε το παλιό σας κινητό για ένα Galaxy S5;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.