Αν κάποιος βρίσκεται στη φάση αγοράς ενός νέου iPhone, σίγουρα θα έχει βρεθεί στο δίλλημα ποιον αποθηκευτικό χώρο να επιλέξει. Σε μια προσπάθεια να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, η Apple διέθεσε ένα νέο video πριν από λίγες ημέρες στο οποίο αναφέρει το προφανές.

Πιο συγκεκριμένα, το video με τίτλο “How to choose your iPhone storage capacity.”, η εταιρεία επισημαίνει ότι θα πρέπει να δεις πόσο χώρο χρησιμοποιείς αυτή τη στιγμή στη συσκευή σου. Στο iPhone αυτό είναι εύκολο. Μπορείς να το κάνεις πηγαίνοντας στα Settings – General – iPhone Storage. Στη κορυφή θα διαπιστώσεις πόσο χώρο χρησιμοποιείς και το συνολικό μέγεθος που είναι διαθέσιμο.

Αν έχεις πολύ χώρο που δεν χρησιμοποιείται, η Apple προτείνει η επόμενη συσκευή σου να έχει τον ίδιο χώρο με αυτή που χρησιμοποιείς ήδη. Αν και βέβαια, ένα σχόλιο χρήστη στο Youtube έχει απόλυτο δίκιο, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει πάντοτε να εκτιμάς τις μελλοντικές σου ανάγκες σε αποθηκευτικό χώρο, παρά τις τρέχουσες. Και δεν έχει και άδικο, πόσο μάλλον αν σκεφθείς ότι με τις βελτιώσεις στη κάμερα σε κάθε γενιά, θα λαμβάνεις καλύτερες φωτογραφίες και video με αποτέλεσμα να χρειάζεται περισσότερος αποθηκευτικός χώρος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.