Τα entry-level smartphone της Apple δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουν ένα σταθερό χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας. Πέρα από αυτό, τα μοντέλα SE έχουν “ξεπερασμένο” design και πάντα απουσιάζουν από αυτά οι νεότερες τεχνολογίες με τις οποίες εφοδιάζει τα τηλέφωνα της η αμερικανική εταιρεία. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους πολλοί ανυπομονούν για το iPhone SE 4.

Οι περισσότερες αναφορές συμφωνούν ότι θα έχει στοιχεία από το design των iPhone με notch, όπως το iPhone X του 2017. Βέβαια, δεν είμαστε σίγουροι αν το SE 4 θα μοιάζει με το iPhone XR, όπως αναφέρουν οι περισσότερες πηγές, ή με τα iPhone 13 ή 14, σύμφωνα με ελάχιστες αναφορές. Όπως και να έχει, η διαφορές μεταξύ των τριών μοντέλων είναι ελάχιστες.

Σε κάθε περίπτωση, το iPhone SE 4 θα έχει μία πολύ πιο μοντέρνα γραμμή, ανεξάρτητα από το iPhone στο οποίο θα το βασίσει η Apple. Έφτασε η στιγμή που ο τεχνολογικός κολοσσός θα διορθώσει ένα από τα βασικότερα προβλήματα αυτού του μικρού και οικονομικού iPhone, τα γελοία bezels που για το 2023 θεωρούνται απαράδεκτα και η μείωση του μεγέθους τους θα μπορούσε να οδηγήσει σε μία πιο compact συσκευή ή σε αύξηση του μεγέθους της οθόνης.

Επίσης, τα iPhone SE θα μπορούσαν να κάνουν μετάβαση στα OLED panel και να αφήσουν πίσω τους το Touch ID Home Button. Όλα αυτά, είναι τα στοιχεία που κάνουν το SE 4ης γενιάς το πιο πολυαναμενόμενο μοντέλο της σειρας. Επιπλέον, Σύμφωνα με νέο leak, από τον αναλυτής Jeff Pu, επόμενο iPhone SE θα κυκλοφορήσει με custom-designed 5G modem και θα κάνει ντεμπούτο το 2025.

Το πιο ενδιαφέρον μέρος αυτής της νέας αναφοράς είναι ότι ορίζει ένα κάπως διαφορετικό χρονοδιάγραμμα από αυτό που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με τις περισσότερες πηγές, έως τώρα, το iPhone SE 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2024. Αν ισχύει η νέα αναφορά, τότε η Apple έχει αρκετό χρόνο για να εφαρμόσει όσα έχουν γίνει γνωστά, ώστε να διατηρήσει το ενδιαφέρον των οπαδών της entry-level σειράς.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.