Κάτι φαίνεται να μην πηγαίνει τόσο καλά με τα iPhone και τις εκδόσεις του iOS 17. Αυξάνονται διαρκώς οι αναφορές χρηστών που βλέπουν τα Apple smartphones να απενεργοποιούνται χωρίς καμία προφανή αιτία.

Το θέμα έφερε στο φως πρώτο το 9to5Mac, ενώ αργότερα χρήστες στο reddit και σε διάφορα φόρουμ ξεκίνησαν να αναφέρουν ποικίλα προβλήματα απενεργοποίησης των iPhone που διαθέτουν.

Χρήστης αναφέρει ότι σε δύο διαφορετικά iPhone στο σπίτι του δεν χτύπησε το ξυπνητήρι. Αντίστοιχα προβλήματα αναφέρουν και άλλοι χρήστες. Μάλιστα, φαίνεται ότι κάποιο σφάλμα οδηγεί στην απενεργοποίηση των συσκευών κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το ενδιαφέρον είναι πως ένας χρήστης συμβουλεύει να ελέγξουν τις ρυθμίσεις της μπαταρίας, μήπως υπάρχει κάποια διακοπή χρήσης. Ο ίδιος εντόπισε ότι το iPhone που έχει απενεργοποιήθηκε για λίγες ώρες και ενεργοποιήθηκε ξανά ένα λεπτό πριν την ώρα που είχε προγραμματίσει το ξυπνητήρι.

Σε μία άλλη αναφορά, κάτοχος iPhone 15 Pro Max που τρέχει το iOS 17.0.3 λέει ότι το smartphone επανεκκίνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Κάτι που συνέβη και σε αντίστοιχες συσκευές τριών φίλων του και ένα 13 Mini, που τρέχουν το ίδιο iOS.

Αν θες να τσεκάρεις μήπως το iPhone σου επανεκκινεί μέσα στη νύχτα, είτε τρέχει iOS 17, είτε όχι, πήγαινε στις ρυθμίσεις, μπες στη μπαταρία, και δεν την κατάσταση της τις τελευταίες 24 ώρες. Αν υπάρχει κάποιο κενό, τότε σημαίνει ότι το smartphone έκλεισε για εκείνη την περίοδο.

Το πρόβλημα φαίνεται να επηρεάζει κυρίως τα iPhone 15, αλλά αυξάνονται και οι αναφορές κατόχων παλαιότερων μοντέλων. Ο κοινός παράγοντας είναι ότι όλες οι συσκευές τρέχουν iOS 17, οι περισσότερες το 17.0.3. Δεν ξέρουμε πόσο διαδεδομένο είναι το πρόβλημα και η Apple δεν έχει σχολιάσει τίποτα ακόμη.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έτσι είναι ακριβώς συγχαρητήρια!!! Φοβερό site έγκυρες ειδήσεις έχετε!!! Για τεχνολογία εσάς πάντα διαβάζω!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.