Το techmaniacs.gr στηρίζει τις Ελληνικές κινήσεις και ιδέες. Έτσι λοιπόν σήμερα θα δούμε ένα πολύ όμορφο iPhone Docking Station που κατασκεύασε ο Βασίλειος Ζυγούρης.

iphone docking station

Αυτό το χειροποίητο μουσικό σύστημα παρέχει πλήρες φάσμα ήχου σε κάθε επίπεδο έντασης με εξαιρετική ακρίβεια και σαφήνεια. Το τέλειο συμπλήρωμα για εξαρτήματα premium είναι άψογα κατασκευασμένο ξύλινο ηχείο με ένα γυαλιστερό φινίρισμα. Η Καμπίνα του Caramela είναι κατασκευασμένη με “μουσικόφιλο” MDF από ξύλο ποιότητας για την παραγωγή ήχου χωρίς παραμόρφωση, ακριβή απόκριση και αυξημένη “ζεστασιά”. Το σύστημα ηχείων παίζει την αγαπημένη σας μουσική από το iPod ή iPhone. Για τους άλλους χρήστες smartphone, απλά συνδέστε το βοηθητικό καλώδιο στην υποδοχή ακουστικών σας και αφήστε το Caramela να κάνει τα υπόλοιπα.

Ο δημιουργός του μας είπε πως έχει σκοπό σύντομα να το κυκλοφορήσει στην αγορά, οπότε σίγουρα περιμένουμε να το ακούσουμε!

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.