Με την παρουσίαση των νέων iPhone από την Apple στις 9/9/2014 υπήρξε ένα τεράστιο κύμα συζητήσεων για το κατά πόσο οι νέες συσκευές αποτελούν κάτι ξεχωριστό. Πολλοί είπαν ότι αποτελούν κάτι ξεπερασμένο , άλλοι (μαζί και εγώ) ενθουσιάστηκαν και άλλοι απλά αδιαφόρησαν.

Ας δοούμε αρχικά τι παρουσιάστηκε εχθές και στη συνέχεια θα αναλυθούν εκτενέστερα.

iPhone 6 & iPhone 6 Plus


Για δεύτερη φορά φέτος η Apple προχώρησε στην ανακοίνωση 2 νέων συσκευών (η αρχή έγινε πέρυσι με τα iPhone 5S & iPhone 5C) οι οποίες ονομάζοντα iPhone 6 και iPhone 6S. Σε αντίθεση με πέρισυ που είχαμε μια έκδοση με πλαστικό καπάκι και μια με μεταλλικό , φέτος και οι 2 συσκευές έχουν μεταλλικό περίβλημα.

iPhone 6 & iPhone 6 Plus


Οθόνη και μέγεθος.


iPhone 6: Η  “μικρή” έκδοση του iPhone 6. Πρόκειται για μια συσκευή με οθόνη στις 4.7 ίντσες τεχνολογίας Retina HD ανάλυσης 1334×750 pixel που αποδίδει 326ppi (τα οποία σύμφωνα με την ίδια την Apple είναι αρκετά ώστε η οθόνη να είναι ευκρινής και καθαρή στη θέαση). Έχει διαστάσεις 138.1 mm x 67.0 mm x 6.9 mm και βάρος 129 γραμμάρια.


iPhone 6 Plus: Ο “μεγάλος αδερφός”. Η συγκεκριμένη συσκευή έχει οθόνη 5.5 ιντσών με τεχνολογία Retina HD επίσης και ανάλυση 1920×1080 pixel με αποδοση 401ppi με τη διαφορά ότι κάνει τα πάντα προβολή σε 3x (1242x2208pixels) και στη συνέχεια τα κάνει σμίκρυνση για προβολή στα 1080p (σίγουρα είναι κάτι ενδιαφέρον αλλά πρέπει να δούμε και τη συμπεριφορά των εφαρμογών στην εφαρμογή της τεχνολογίας αυτής). Η συσκευή έχει διαστάσεις 158.1 mm x 77.8 mm x 7.1 mm και βάρος 172 γραμμάρια.


Επεξεργαστής και Κάμερα 


Και οι δύο συσκευές θα χρησιμοποιούν τον νέο επεξεργαστή Α8 της Apple στα 64bit με το βελτιωμένο Μ8 μικροτσίπ και γραφικά επάνω στην πλατφόρμα METAL τα οποία θα μπορούν να προσφέρουν εμπειρία μέχρι και 60fps).

Από κάμερα θα έχουμε 8mp iSight με True Tone Flash , 1.5 micron pixels και f/2.2 aperture με βελτιωμένη αναγνώριση προσώπων, λειτουργία πανοραμικών φωτογραφιών που θα φτάνουν τα 43 (!) megapixels  λήψη βίντεο 1080p στα 60fps και Slo-mo (slow motion) βίντεο στα 240fps.

Η εμπρόσθια κάμερα παραμένει 1.2MP με νέο αισθητήρα f/2.2 πιο φωτεινό και με καλύτερη αναγνώριση προσώπου για λήψη Selfies. Επίσης έχουμε τη λειτουργία Burst Selfie Mode κατά την οποία με ένα πάτημα θα μπορούμε να τραβήξουμε πολλές Selfie στη σειρά και να επιλέξουμε την καλύτερη.

Στο iPhone 6 Plus θα υπάρχει έξτρα ο σταθεροποιητής εικόνας ο οποίος βρίσκεται πάνω στον Α8 επεξεργαστή.

Λειτουργικό και Μπαταρία


Έκδοση iOS:
Τα νέα iPhone θα κυκλοφορήσουν με το νέο iOS 8 , ενώ για να μπορεί ο αντίχειρας μας να φτάνει ακόμα και τα στοιχεία που βρίσκονται ψηλά στην οθόνη , προστέθηκε η λειτουργία reachability που με διπλό άγγιγμα του home button φέρνει όλα τα στοιχεία πιο χαμηλά ώστε να μπορούμε να τα επεξεργαστούμε , και στη συνέχεια τα μεταφέρει πάλι στη θέση τους

Reachability Mode


Διάρκεια μπαταρίας: Σύμφωνα με την εταιρεία οι χρόνοι χρήσης των νέων συσκευών είναι αυξημένες σε σχέση με του προκατόχου τους (iPhone 5s) με το iPhone 6 Plus να έχει ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις

Διάρκεια ζωής μπαταρίας για τα iPhone 6 & iPhone 6 Plus


Apple Pay (ή αλλιώς mobile payments μέσω τεχνολογίας NFC)

Είναι μια νέα υπηρεσία (που πιθανόν έχουμε ήδη δει στην Ελλάδα) η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν πληρωμές με τη χρήση του δακτυλικού τους αποτυπώματος. Πολλοί θα βιαστούν να μιλήσουν για προβλήματα ασφάλειας των συναλλαγών , αλλά όπως μας ενημέρωσαν  θα δημιουργεί ένα μοναδικό κωδικό για κάθε πληρωμή και τον οποίο μετά θα διαγράφει. Επίσης τα δεδομένα δεν θα συγχρονίζονται με το iCloud αλλά θα μένουν αποθηκευμένα τοπικά στη συσκευή μας.

Apple Pay


Βέβαια , σε περίπτωση κλοπής της συσκευής μας , θα υπάρχει η δυνατότητα να διαγραφούν ΟΛΑ τα δεδομένα μας με το πάτημα ενος κουμπιού από τον υπολογιστή μας.

Εκδόσεις , τιμές , διαθεσιμότητα

Οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν σε εκδόσεις με χωρητικότητα 16GB , 64GB και 128GB ενώ θα έρχονται σε 3 χρώματα: Space Grey , Silver & Gold.

Αν και παρακινδυνευμένο να μιλήσουμε για τιμές από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι επίσημο για τη χώρα μας , και κρίνοντας ότι τις προηγούμενες χρονιές οι τιμές ήταν ελαφρώς πιο αυξημένες σε σχέση με αυτές του Ιταλικού Apple Store θα μπορούσαμε να κάνουμε μια πρόβλεψη. Οπότε οι τιμές που πιθανόν θα δούμε από τα Ελληνικά καταστήματα έχουν ως εξής:

    •    iPhone 6 16GB: €739

    •    iPhone 6 64GB: €859

    •    iPhone 6 128GB: €979

    •    iPhone 6 Plus 16GB: €829

    •    iPhone 6 Plus 64GB: €899

    •    iPhone 6 Plus 128GB: €999

Apple Watch

Εκτός από τα δύο νέα iPhone , είχαμε και μια ευχάριστη έκπληξη για την οποία ενώ υπήρχαν μικροδιαρροές , κανείς δεν περίμενε ότι θα ισχύουν. Το όνομα αυτού : Apple Watch. Η νέα wearable συσκευή της Apple. Θα έρχεται σε 3 εκδόσεις (απλή , sport , edition από χρυσό 18k) και σε 2 μεγέθη (ανδρικό και γυναικείο), ενώ ο καθένας θα μπορεί να επιλέξει το λουράκι που επιθυμεί, σε διάφορα χρώματα , υλικά και σχέδια.

Apple Watch


Η συσκευή θα μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε την ώρα , τις ενημερώσεις μας , να επικοινωνούμε με τους γύρω μας (ακόμα και με τον καρδιακό παλμό μας) , να καταγράφουμε στοιχεία της καθημερινής μας άσκησης και διατροφής καθώς και να ακούμε μουσική. Για όλα τα παραπάνω είναι απαραίτητη και η χρήση του κινητού (με εξαίρεση την καταγραφή της άσκησης και τη μουσική που δεν απαιτείται η χρήση του κινητού και που ο συγχρονισμος γίνεται οποιαδήποτε στιγμή).

Το διαφορετικό σε σχέση με τις άλλες συσκευές που έχουμε δει κατά καιρούς είναι ο μηχανικός ρότορας που παραπέμπει σε κανονικό ρολόι, που όμως εκτός από ρύθμιση της ώρας, βοηθάει στη χρήση της συσκευής γενικά.

Το Apple Watch χρησιμοποιεί το νέο επεξεργαστή S1 που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτό, έρχεται με το νέο Watch OS ενώ η φόρτιση γίνεται με μαγνητικό δακτύλιο που θυμίζει λίγο τον τρόπο λειτουργίας των φορτιστών των Macbook. Η τιμή της συσκευής θα ξεκινάει από τα 349$ , ενώ θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του 2015 όπως μας ενημέρωσαν εχθές.

Apple vs Others ή αλλιώς ο πόλεμος τον χαρακτηριστικών 

(ή αλλιώς τι με οδήγησε στο να γράψω αυτό το άρθρο)

Από το πρωί βλέπω παντού την παρακάτω φωτογραφία (καθώς και πολλά άρθρα για το πόσο αποτυχία μπορεί να είναι μια τέτοια συσκευή( κάτι που με έκανε να αποφασίσω να γράψω το παρόν. (Η παρουσίαση ήταν πιο πολύ για ενημέρωση και όχι ο σκοπός του άρθρου)


Η αλήθεια είναι ότι η Apple αποτελεί μια εταιρεία που ή θα τη λατρέψεις ή θα τη μισήσεις (ενδιάμεσα είναι δύσκολο να βρεθείς). Τα προιόντα της είναι πάντα ξεχωριστά απο άποψη σχεδιασμού (από τους πρώτους mac μέχρι τα τελευταία iPhone). Πρόκειται για μια εταιρεία που πάντα ακολουθούσε το δικό της δρόμο και ποτέ δεν μπήκε στον “πόλεμο” του ανταγωνισμού. Από την παρουσίαση του πρώτου iPhone μέχρι και σήμερα η εταιρεία δείχνει να κάνει σταθερά βήματα χωρίς να κοιτάει τι προσφέρει ο ανταγωνισμός.

Η Apple ποτέ δεν κυνήγαγε specs και ποτέ δεν χρησιμοποιούσε εξαρτήματα της σειράς που βγαίνουν κατα εκατομμύρια και είναι ίδια σε όλες τις συσκευές.

Πάντα ΣΧΕΔΙΑΖΕ τα parts της πάνω σε δικά της σχέδια και standards.

Το ότι ένας επεξεργαστής είναι διπύρηνος δεν λέει τιποτα (είναι απλά κάτι που μάθαμε να λέμε) , το ότι η οθόνη δεν είναι FHD στο “μικρό” μοντέλο , πάλι δεν λέει τίποτα γιατί η τεχνολογία για τα pixel που χρησιμοποιείται είναι διαφορετική από τις άλλες εταιρείες και μάλιστα σε οθόνες αυτού του μεγέθους η διαφορά μεταξύ των υψηλών αναλύσεων δεν φαίνεται και μάλιστα αυτό που κάνει είναι να δημιουργεί προβλήματα στους χρόνους χρήσεις των συσκευών.

“Μα δεν είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό” 

Όχι. Δεν πας μπροστά από τον ανταγωνισμό. Πας μπροστά από τον εαυτό σου.

Μένεις στη γραμμή που τόσα  χρόνια ακολουθείς και για την οποία σε εμπιστεύονται οι πελάτες σου.

Ο ανταγωνισμός μπορεί να πάει να κουρεύεται.

Είτε FHD , είτε HD είτε QHD δεν κάνει διαφορά σε αυτές τις ίντσες. Όλα θα φαίνονται ευκρινέστατα.

Αυτά τα κόλπα που βλέπει κανείς ότι είναι πιο έντονα τα χρώματα κλπ σε μια 2k σε σχέση με μια άλλη τα βλέπει μεγεθυμένα x10000 σε μια γιγαντοοθόνη.

Ναι εκεί κάνουν διαφορά. Στις 4-4,5-5 ίντσες δεν κάνει τίποτα στο ανθρώπινο μάτι.

Αυτά για τα “Specs” της Apple.

Είναι απλό, ένας Α8 επεξεργαστής αν και διπύρηνος δεν έχει σύγκριση με εναν τετραπύρηνο Snapdragon 800+ γιατί πολύ απλά οι 2 πυρήνες υπερεπαρκούν για να κάνουν αυτό που οι 4 ζορίζονται να καταφέρουν. (iOS vs Android)

“Ναι, αλλά μετά τον θάνατο του Steve ήρθε το χάος” (μετά από σένα το χάαααος, μετά απο εσένα το τίποταααααα)

Μετά τον Steve , κανένα χάος. Ο ρυθμός με τον οποίο έβγαζε αναβαθμίσεις η Apple στις συσκευές είναι ο ίδιος με τώρα. Απλά οι ανταγωνιστές κυνηγάνε να τα φορτώσουν όλα σε μια συσκευή για να αποδείξουν κάτι , όταν η apple δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα έχοντας εξασφαλίσει ένα σταθερό κοινό (αν σας αρέσει ο όρος “πρόβατα” και σας κάνει να νιώθετε καλύτερα που δεν επιλέγετε την συγκεκριμένη εταιρεία μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε όσο θέλετε, εσείς ζορίζεστε)

“Σε κάθε περίπτωση αυτή είναι μια συσκευή που έρχεται από το 2012 και δεν έχει θέση στο 2014 – Αποτυχία”

Αν μιλάμε για αποτυχία , δεν ξέρω αν αποτυχία είναι το ότι η Apple παρουσίασε μια συσκευή του 2012 ή ότι όλες μαζί οι ναυαρχίδες του 2014 δεν θα πουλήσουν σε σύνολο όσο θα πουλήσει η “αποτυχία της Apple”.

Τέλος μην ξεχνάμε ότι η Apple προσφέρει στους χρήστες ένα ολόκληρο οικοσύστημα μέσω των συσκευών της , το οποίο συνεργάζεται φανταστικά, κάτι το οποίο δεν έχουμε δει ακόμα από κάποια άλλη εταιρεία.

Τα iPhone στην Ελλάδα

Τα τελευταία χρόνια (και ειδικά με την έλευση του iPhone 4 και μετά) οι πωλήσεις των iPhone έχουν ανέβει υπερβολικά στη χώρα μας. Είναι ένα περίεργο φαινόμενο αν αναλογιστεί κανείς την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε (το γνωστό ανέκδοτο “έχει iPhone αλλά δεν έχει κάρτα για αναπάντητη”).

Πολλοί το βλέπουν σαν σύμβολο οικονομικής ευμάρειας (“τα έχω και τα σκάω να το αγοράσω να το βλέπουν τα γκομενάκια στην καφετέρια”), ενώ άλλοι σαν προϊόν βλακείας και αμάθειας (“μα καλά χαζός είσαι και πήρες iPhone? πάρε Samsung να δεις συσκευάρα”). Η αλήθεια είναι ότι οι τιμές τόσο στην Ευρώπη αλλά κυρίως στη χώρα μας έχουν ξεφύγει αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να είναι στοιχείο επιλογής ή όχι της συσκευής (ή οποιασδήποτε συσκευής).

Για αυτό καλό θα ήταν να θυμόμαστε ότι τα κινητά δημιουργήθηκαν για να μας υπηρετούν και όχι να τα υπηρετούμε ,  συνεπώς είναι καλό να κοιτάμε πρώτα τις ανάγκες και τις προτεραιότητες μας και μετά να επιλέγουμε την όποια συσκευή. Όλα είναι καλά για τον κάθε χρήστη. Ούτε εγώ που θα επιλέξω Apple είμαι βλάκας (αφού το επιλέγω έχοντας γνώση όσων μου προσφέρονται από την εταιρεία) αλλά ούτε και ο άλλος που επιλέγει Android ή Windows Phone συσκευή (αφού αυτό τον καλύπτει στην καθημερινότητα του).

Θα τα ξαναπούμε σύντομα!

“Peace” 


14 ΣΧΟΛΙΑ

  • Υπάρχουν δύο άρθρα. Το άλλο είναι αυτό http://techmaniacs.gr/apple-the-beginning-of-the-end/

   Και τα 2 είναι απόψεις. Το παρόν άρθρο άποψη του Πάνου Μουζάκη και το άρθρο στο λινκ η δική μου. Ο καθένας μπορεί να διαβασει και τα 2 και να βγάλει τα συμπεράσματά του. AppleManiacs δεν λέγετε το site σε καμία περίπτωση αν μας παρακολουθείς καιρό, αλλά σίγουρα δεν λέγεται και AndroidManiacs, WPManiacs ή οτιδήποτεManiacs. Προσωπικά δεν λογοκρίνω την δουλειά των συντακτών μου, αλλά ούτε και τις απόψεις των αναγνωστών, όσο αυτές παραμένουν κόσμιες.

 1. Μου άρεσε αρκετά το άρθρο σου, κυρίως επειδή μιλάς στο τρίτο πρόσωπο και επειδή προσπαθείς να είσαι ουδέτερος σε αντίθεση με κάποιους άλλους που το ξεχνάνε μονίμως.
  Ελπίζω να διαβάσουμε και άλλες αναρτήσεις σου.

 2. Εγω δεν ειδα καμια ουδετεροτητα . Ι apple εχει καποιες λειτουργειες που δεν εχουν τα android οκ . Το ιδιο ισχυει και μετα android vs apple και windows και παει λεγοντας? Δεν ειναι ουδετερο να μειωνεις αλλες συσκευες ( λεγοντας οτι με 4πυρινο και ζοριζονται . ) το android ειναι πολυ πιο ελευθερο λειτουργικο με περρισοτερες δυνατοτητες απο την μερια του χρηστη με αυτο βεβαια ερχονται και τα κατα του αλλα αυτος ειναι και ο λογος για την αναγκη για παραπανω specs ετσι τουλαχιστον πιστευω. Λαθος να ανεβαζεις τετοιο αθρο ενω πριν λιγες μερες ανεβασατε το αρθρο με ονομασια apple η αρχη του τελους . Ολες οι συσκευες εχουν κατι διαφορετικο να προσφερουν στο κοινο που στοχευουν .

  • Γιατί είναι λάθος που ανέβηκε τέτοιο άρθρο; Αρχικά ο συντάκτης αυτού δεν είναι ο ίδιος με τον συντάκτη του προηγούμενου (λογικά ο ένας έχει διαφορετική γνώμη από τον άλλον). Επίσης, η ουδετερότητα/αντικειμενικότητα της ιστοσελίδας (γενικότερα) φαίνεται ακριβώς από αυτό. Με αυτόν τον τρόπο ακούγονται όλες οι απόψεις και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, ανεξάρτητα από το πια εταιρεία προτιμά. Άρα, κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι απόλυτα λογικό και δίκαιο να υπάρχουν και τα δύο άρθρα. φιλικά…

   • Αυτό ακριβώς! Εγώ την δική μου γνώμη την είπα σε άλλο άρθρο, όπως είδατε.Υπάρχουν και άλλες απόψεις όμως και θεωρώ σωστό να ακουστούν. Προσωπικά δεν δέχομαι το επιχείρημα πως το iOS χρειάζεται λιγότερη RAM και πυρήνες, άρα είναι καλύτερο. Με την ίδια λογική και τα Windows XP παίζουν σε μονοπύρηνο με 512 RAM καλά, αλλά αυτό δεν τα κάνει καλύτερα απο τα Win 7. Δεν έχω πει ποτέ πως η γνώμη μου ειναι πάντα η σωστή, άσχετα αν την συνοδεύω πάντα με επιχειρήματα!

    Εδώ ο Πάνος έκανε μια διαφορετική τοποθέτηση στο θέμα και δεν βρήκα λόγο να μην την αφήσω στο site, αφού την ίδια άποψη έχουν και πολλοί άλλοι.

  • Οπα ρε μεγάλε, μην τολμήσει κανείς να πει θετικό για μια εταιρία, κατευθείαν κάνει διαφήμιση! Η βλακεία βαράει κόκκινο σε κάποιους. Εκτός αν εισαι Windows Fan, οπότε απαλλάσσεσαι

 3. Ρε βλακα αμπραζη αλλα ελεγες στο αρθρο apple η αρχη του τελους.αντε βλακα οτι θες λες.παιδια παμε ολοι techblog και βλαχακη.εδω μεσα ειναι ολοι χαζοι

  • Αν είχες μπορούσες να διαβαζεις, τότε θα έβλεπες οτι ο συντάκτης του άρθρου δεν είμαι εγώ. Αν είμαστε λοιπόν ολοι χαζοι, μπορείς να πας εσυ ο έξυπνος όπου θές! Το πόστ σου τα λέει ώρα!

 4. Η δικιά μου γνώμη σχετικά με το άρθρο είναι η εξής, και ας έκραξα την Apple στο προηγούμενο άρθρο του Αμπράζη. Ο καθένας μπορεί να πει την γνώμη του ελεύθερα, ο συντάκτης του άρθρου λογικό είναι να δεχτεί σχόλια αρνητικά και θετικά σχετικά με το άρθρο. Τώρα επειδή ένας από πάνω είπε κάτι για AppleManiacs αυτό δεν το σχολιάζω το πια τεχνολογικά site της Ελλάδας υποστηρίζουν Apple και καλά κάνουν δικαίωμα τους. Η δικιά μου άποψη σχετικά με το άρθρο είναι αρνητική γιατί δεν με πείθει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορώ να σχολιάζω με διάφορος προσβλητικούς και ενοχλητικούς χαρακτήρες προς το άλλον που λέει την δικιά του γνώμη, και φυσικά σε συντάκτη με μεγάλη γνώση τεχνολογίας. Αυτό δεν πάει να πει ότι δεν μπορεί να πει την γνώμη του. Αλλά συγνώμη που θα το πω αλλά δεν ντρέπεστε για τον τρόπο που μιλάτε; το site έχει μία πολιτική. Αν θέλετε να μιλάτε με αυτόν τον τρόπο γιατί σας κόβω και για άτομα που είναι στερημένα και δεν ξέρουν από σεβασμό και αξιοπρέπεια προς την γνώμη του άλλου τότε πολύ απλά πάτε στο Techblog που σας ταιριάζει κιόλας, γιατί εδώ είναι τεχνολογικό site και απευθύνεται σε άτομα με γνώση.

  Υ.Γ Είμαι 100% Σίγουρος πως όλοι εσείς δεν έχετε ακουμπήσει κάποιος Smartphone στην ζωή σας και γενικά δεν ξέρετε από τεχνολογική γνώση!

 5. Χωρις να θελω να προσβαλω κανενα και υσικα με σεβασμο γοα τις γνωσεις προς τους συντακτες γτ εχω εχω μαθει πολλα απο αυτο το site . Εκανα το coment για το αρθρο οχι γτ ειμαι χρηστης android η οτι δεν δεχομαι την γνωμη του αλλου . Απλα ειναι ενα τεχνολογικο site λεει ειδησεις και ενημερωνει τον κοσμακι για τα τεχνολογικα νεα δεν ειναι φορουμ . Με το να λενε οι συντακτες ετσι ανοοχτα την γνωμη τους και να υποτιμουν αλλα λειτουργικα ,εταιριες , συσκευες μπερδευεται ο κοσμος και δεν εχει αντικειμενικη εικονα αλλα αποκτα την εικονα που θα διαβασει εδω γτ σας εμπιστευετε . Δεν εχουν ολοι την ιδια γνωση και οικιοτητα με την τεχνολογια για να μπορεσει να κρινει ορθα και συνεσταλμενα τι ειναι καλυτερο γιαυτο οποτε πρεπει να ειστε αντικειμενικοι . Δεν εχω σκοπο να προσβαλω κανενα απλα λεω την αποψη μ για κατι που με ενοχλησε στο site που ακολουθω με την ελπιδα οτι θα συνεχισει να αναπτυσεται και να γινεται καλυτερο συνεχως

  • Γιαννη, αυτά τα άρθρα λέγονται editorials και τα γράφουν όλα τα site σε ελλάδα και εζωτερικό που ξέρουν για τι πράγμα μιλάνε και δεν είναι απλα μεταφραστές αρθρών από εξωτερικό. Ίσως να μην τα βλέπεις συχνά στην Ελλάδα, καθώς χρειάζονται γνώσεις όχι μόνο στην ιστορια των εταιριών αλλά και τεχνολογικές. Σαφώς και πρέπει να υπάρχουν σε ένα site, αρκεί να περιέχουν επιχειρήματα, κάτι που τα παιδιά εδώ κάνουν πάντα!

   • Δεν ειπα οτι δεν δικαιολογουν τα παιδια την αποψη τους δεν με ενοχλησε το οτι ειπε την γνωμη τ με ενοχλησε η “απαξιωση” των υπολοιπων . Τελος παντων δεν αξιζει να γινει και θεμα . Οπως ειπα και πριν η καθε εταιρια εχει να προσφερει πραγματα στο κοινο που στοχευουν και για την χρηση που θελουν να προωθησουν την καθε συσκευη .πχ Εγω to 6 plus δεν θα το επερνα γτ για την δουλεια μ θελω το s pen και το το συνοδευει , ο φιλος μ θα παρει το plus γτ θελει συμβατοτητα με το mac δεν υπαρχει κανεις χαμενος η βλακας γτ πολυ απλα και οι 2 ικανοποιουμε με τις αναγκες μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.