Δεδομένου ότι η Samsung εξακολουθεί να είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής OLED οθονών για smartphone παγκοσμίως, δεν είναι περίεργο ότι οι πρώτες φήμες σχετικά με τα μεγέθη οθόνης του iPhone 9 και 9 Plus του επόμενου έτους, προέρχονται από πηγές της βιομηχανίας στην Κορέα, δηλαδή την πατρίδα της Samsung. Σύμφωνα με ισχυρισμούς, η Apple θα κυκλοφορήσει δύο τηλέφωνα το επόμενο έτος, με το πρώτο να έχει οθόνη OLED 5,85 ιντσών, αλλά και ένα ακόμα μεγαλύτερο με πάνελ 6,46 ιντσών!

Λαμβάνοντας υπόψη την τάση για bezel-less σχεδιασμό, περιμένουμε στην πραγματικότητα το 6,46 ιντσών iPhone 9 Plus να είναι στο μέγεθος του τωρινού iPhone 7 Plus ή ακόμα μικρότερο.

Προφανώς, η Apple ακύρωσε τα σχέδια για την έκδοση ενός iPhone OLED 5.28 ιντσών το επόμενο έτος, δεδομένου της τρέχουσας τάσης των καταναλωτών για ολοένα και μεγαλύτερες οθόνες σε σχετικά μικρά σώματα. Οι πηγές αναφέρουν ότι η ετοιμασία των iPhones του επόμενου έτους, με τη Samsung και άλλους προμηθευτές ανταλλακτικών, έχουν ξεκινήσει νωρίτερα από ότι συνήθως. Η Apple μπορεί να παραγγείλει έως και 170 εκατομμύρια οθόνες OLED για το iPhone του 2018.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.