Με το iPhone 8 Plus να έχει κυκλοφορήσει στην αγορά, κάνουν την εμφάνισή τους ορισμένα κρούσματα με μπαταρίες που σκάνε. Το πρώτο κρούσμα μας ήρθε από τον Καναδά, δύο μέρες μετά την αγορά της συσκευής. Η μπαταρία δεν έσκασε, αλλά φούσκοσε και πίεσε την οθόνη προς τα πάνω, με αποτέλεσμα να ξεκολλήσει η οθόνη.

Αν ο Καναδάς σας φαίνεται μακρυά, κρούσμα έχουμε και στην χώρα μας, όπως μας ενημερώνει το iRepair, που επισκευάζει τηλέφωνα. Ο χρήστης το έβαλε στην πρίζα για να κάνει την πρώτη φόρτιση και το πρωί το βρήκε στην κατάσταση που βλέπουμε στην φωτογραφία παρακάτω. Ο πελάτης έκανε την φόρτιση με τον επίσημο φορτιστή που ήρθε με την συσκευή.

Μέχρι σήμερα το πρωί είχαμε άλλες περιπτώσεις με μπαταρίες που φούσκωσαν, μέσα στην εβδομάδα, αφού είχαμε δει περιπτώσεις σε Ταϊβάν, Ιαπωνία και Χονγκ Κονγκ την περασμένη εβδομάδα. Σήμερα έχουμε και το έκτο περιστατικό, όπως μας μετέφερε η Oriental Daily News της Κίνας.

Η εταιρία δήλωσε στο MacRumors πως ήδη εξετάζει το θέμα, χωρίς να μας ενημερώσει για την κατάσταση των ερευνών. Το όλο σκηνικό μας θυμίζει τα περσινά περιστατικά με το Galaxy Note 7. Μένει να δούμε αν οι περιπτώσεις θα παραμείνουν σε ποσοστά φυσιολογικής αστοχίας ή αν θα γιγαντωθούν, αναγκάζοντας την εταιρία να προβεί σε μαζική ανάκληση συσκευών. Ας ελπίσουμε πως το iPhone 8 Plus δεν έχει πάθει Galaxy Note 7, κυρίως για την ασφάλεια του κοινού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.