Νωρίτερα αυτό το μήνα, υπήρξαν αναφορές ότι το iPhone 6c θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2016. Ωστόσο, ένα πλάνο της China Mobile αποκάλυψε πως η συσκευή θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Ενώ δεν υπάρχει ακόμα καμία επιβεβαίωση σχετικά με το χρονικό πλαίσιο της κυκλοφορίας του, μια νέα αναφορά δείχνει ότι η συσκευή θα μεταβεί σε μαζική παραγωγή πολύ σύντομα.

iPhone-6c-concept-renders-03-570

Σύμφωνα με την νέα αναφορά, η Apple έχει ήδη ολοκληρώσει μια μικρής κλίμακας δοκιμαστική παραγωγή και η μαζική παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο. Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι η συσκευή θα είναι παρόμοια με το iPhone 5S σε σχήμα και μέγεθος και θα έρθει σε τρεις χρωματικές επιλογές, με μπαταρία 1642 mAh.

Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες, το iPhone 6c (ή iPhone 7c) θα διαθέτει οθόνη 4 ιντσών με καμπυλωτό γυαλί 2.5D και στο εσωτερικό του θα βρίσκεται τοποθετημένος ο Apple Α9, δηλαδή ο επεξεργαστής που βρίσκουμε και στα φετινά iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

Μέχρι η Apple ανακοινώνει τη συσκευή, τίποτα από τα παραπάνω δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, αν και όλα δείχνουν  πως ένα iPhone με οθόνη 4 ιντσών θα ανακοινωθεί μέσα στο 2016.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ