Πριν λίγες μέρες, είδαμε για πρώτη φορά ένα μικρό βίντεο με το επερχόμενο iPhone 7 σε δύο χρώματα. Τώρα ένα καινούριο βίντεο μόλις δημοσιεύτηκε και δείχνει μια σύγκριση στο σχεδιασμό του iPhone 7 και του iPhone 6s. Επιπλέον, μια σειρά από φωτογραφίες είναι επίσης διαθέσιμες για να δούμε τις διαφορές τους με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

https://youtu.be/D1tVz12xFto

Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, οι κύριες διαφορές μεταξύ του iPhone 7 και του iPhone 6s θα είναι η έλλειψη μιας θύρας ακουστικών, οι επανασχεδιασμένες γραμμές κεραίας και η μεγαλύτερη προεξοχή της κάμερας στο πίσω μέρος.

Τέλος, η παρακάτω φωτογραφία επιβεβαιώνει τις τέσσερις επιλογές χρωμάτων του iPhone 7, που εμφανίστηκαν και την περασμένη εβδομάδα. Η Apple θα προσφέρει το τηλέφωνο σε τέσσερις αποχρώσεις – Silver, Space Grey, Gold και Rose Gold.

iphone 7s 4

Υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι το Σεπτέμβριο, όπου η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iPhone 7, έτσι είναι σίγουρο πως θα έχουμε έναν μεγάλο αριθμό διαρροών στην διάθεση μας μέχρι την παρουσίασή του.

Πηγή (1, 2) | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.