Οι φήμες για το επόμενο iPhone έχουν πάρει φωτιά και πλέον δεν ξέρουμε ποια να πρωτοπιστέψουμε. Το μόνο σίγουρο  φαίνεται να είναι πως η συσκευή θα ανακοινωθεί το φθινόπωρο. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τι θα πιστέψουμε και να μην θεωρούμε κάτι δεδομένο, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Σήμερα έκαναν την εμφάνισή τους σχηματικές αναπαραστάσεις της συσκευής, που προσφέρουν μια αρκετά αναλυτική εικόνα για την εμφάνιση της συσκευής, ενώ κάνουν άμεση σύγκριση, ανάμεσα στο iPhone 6s και το iPhone 7. Οι βασικές διαφορές είναι πως η συσκευή θα είναι ελάχιστα πιο χοντρή (7.15mm σε αντίθεση με τα 7.1mm που ήταν το iPhone 6s). Επίσης βλέπουμε πως θα είναι λίγο στενότερη και πιο κοντή, με το ίδιο μέγεθος οθόνης όμως, οπότε επιτέλους θα δούμε μικρότερα bezels… Αν φυσικά η διαρροή είναι πραγματική.

Στο πίσω μέρος της συσκευής είναι ξεκάθαρη η μεγαλύτερη οπή της κάμερας, κάτι που έχουμε ακούσει ξανά για το iPhone 7. Ο φακός φαίνεται πως θα είναι πιο κοντά στις άκρες της συσκευής, κάτι που φανερώνει πως έχουμε ανακατανομή των μερών της συσκευής στο εσωτερικό της. Τα σχεδιαγράμματα επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους των fan της εταιρίας, αφού δεν βλέπουμε θύρα για 3.5mm audio jack.

Η διαρροή έρχεται μέσα από έναν κατασκευαστή αξεσουάρ, όμως τα σχεδία ήρθαν μαζί με μια φωτογραφία που φαίνεται πως έχει υποστεί επεξεργασία στο κάτω μέρος της συσκευής, ενώ δεν έχουμε και τα νούμερα που βλέπουμε συνήθως κάτω από τη λέξη iPhone. Παρακάτω θα βρείτε την επίμαχη φωτογραφία, οπότε καλό θα ήταν να είμαστε λίγο παραπάνω επιφυλακτικοί με την εν λόγω διαρροή.

iPhone 7

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ