Σε αντίθεση με τους περισσότερους κατασκευαστές Android συσκευών, η Apple δεν δίνει πολύ έμφαση στα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών της. Χαρακτηριστικά όπως το μέγεθος της μπαταρίας ή το μέγεθος της RAM δεν αναφέρονται κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης.

everything-you-need-know-about-new-iphone-7-iphone-7-plus-1280x600

Η Apple λοιπόν, κατά την ανακοίνωση του iPhone 7 Plus δεν διευκρίνισε πόση RAM διαθέτει συσκευή, με αποτέλεσμα να θεωρήσουμε πως έμεινε στα 2GB. Αυτήν όμως την άποψη, έρχεται την αλλάξει το Geekbench, αλλά και η πιστοποίηση της TENAA, όπου αποκάλυψαν πως τελικά το iPhone 7 Plus είναι το πρώτο iPhone με 3GB RAM.

Εάν αναρωτιέστε τώρα για το απλό iPhone 7, η συσκευή συνεχίζει να διαθέτει 2GB RAM, όπως ο προκάτοχός του.

iphone-7-plus-c

Ο A10 επεξεργαστής που βρίσκεται και στα δύο νέα iPhone έχει τέσσερις πυρήνες. Οι δύο από αυτοί, είναι πιο μικρής απόδοσης και τους χρησιμοποιεί όταν κάνετε απλές εργασίες, όπως να τσεκάρετε τα e-mail σας, για εξοικονόμηση της μπαταρίας. Οι άλλοι δύο πυρήνες είναι υψηλής απόδοσης και τρέχουν 40% γρηγορότερα από τον Α9. Αυτοί είναι οι δύο πυρήνες που στο Geekbench, κατά την δοκιμή του iPhone 7 Plus σκόραραν 3233 στο single-core test και 5363 στο multi-core.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.