Ένα νέο βίντεο έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στο Twitter, που δείχνει ένα iPhone 7 Plus να έχει πιάσει φωτιά. Το βίντεο έχει μπει στα trending του Twitter και δείχνει τον καπνό που βγαίνει μέσα από την συσκευή. Αυτή την στιγμή το post ξεπερνάει τα 27.000 Retweets και Likes.

https://twitter.com/briannaolivas_/status/834556234166448128?ref_src=twsrc%5Etfw

Η Brianna Olivas, ή Bree στο Twitter, λέει πως το τηλέφωνο δεν ήταν στην φόρτιση και δεν υπάρχει καμία εξήγηση πώς αυτό συνέβη. Ο καπνός ήταν η πρώτη ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το iPhone της, και δευτερόλεπτα αργότερα το μεταλλικό κέλυφος του κινητού έσκασε με ακόμα περισσότερο καπνό.

Προφανώς, υπήρχε ένα πρόβλημα με την μπαταρία, η οποία διογκώθηκε, έπιασε φωτιά, και στη συνέχεια έσπασε το τηλέφωνο. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε από το τηλέφωνο και δεν δημιουργήθηκαν άλλες ζημιές.

Η Apple είναι πλέον σε επαφή με την Bree και πρόκειται να ερευνήσει το περιστατικό. Ο κάθε κατασκευαστής στην αγορά έχει μάθει ένα πολύτιμο μάθημα με την πανωλεθρία του Note 7 και καμία εταιρεία δεν θα διακινδυνεύσει μια τέτοια ιστορία να επαναληφθεί.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.