Οι τελευταίες φήμες για τα χαρακτηριστικά των επερχόμενων iPhone 7 και iPhone 7 Plus προέρχονται από το δίκτυο Weibo της Κίνας και έρχονται να μας δώσουν νέες πληροφορίες για τις συσκευές. Σύμφωνα με αυτές τις νέες φήμες, το iPhone 7 Plus θα έρθει με 3GB RAM και όχι με 2GB όπως το περσινό μοντέλο, ενώ το μικρότερο iPhone 7 θα παραμείνει στα 2GB.

iphone 7

Μια άλλη διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων αφορά τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Το iPhone 7 θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις με 16GB/64GB/128GB ενώ το iPhone 7 Plus θα έρθει σε 32GB/128GB/256GB. Η πίσω κάμερα είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό που θα αλλάξει σύμφωνα με τις νέες φήμες. Η Apple χρησιμοποίησε 12MP κάμερα στο iPhone 6s και τώρα γίνεται λόγος για μια κάμερα στα 21Mp για το iPhone 7.

Ένας τομέας που οι χρήστες iPhone θα ήθελαν να δουν βελτίωση στα νέα μοντέλα είναι η ζωή της μπαταρίας. Μία φήμη, που δεν υποστηρίζεται σε καμία περίπτωση από τις διαρροές που έχουμε δει μέχρι σήμερα, λέει πως η Apple θα χρησιμοποιήσει Type-C θύρα USB για τα νέα τηλέφωνα. Αυτό όμως είναι σίγουρα μια κίνηση που δεν περιμένουμε να κάνει η Apple, ειδικά τώρα που η θύρα Lightning Port λέγεται πως θα είναι και θύρα ακουστικών με την κατάργηση του 3,5 jack. Επιπλέον, έχουμε ήδη δει ακουστικά να διαρρέουν με βύσμα Lightning κάτι που ακυρώνει κατά κάποιο τρόπο αυτή την φήμη. Το επιχείρημα για τη μετάβαση σε UBS Type-C είναι ότι θα επιτρέψει στην Apple να προσφέρει δυνατότητες ταχείας φόρτισης, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Επίσης λέγεται πως θα έχουν δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

iphone-7-earphones

Άλλες δημοσιεύσεις στο Weibo αναφέρουν ότι η Apple σχεδιάζει να βελτιώσει την Wi-Fi συνδεσιμότητα για τα φετινά μοντέλα, έτσι ώστε να είναι γρηγορότερα στο internet και να να μπορούν να κάνουν 4K video streaming.

Περιττό να πούμε ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί μέχρι η Apple ανακοινώσει τις νέες συσκευές επίσημα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ