Το iPhone 6 ήρθε με βελτιωμένη μπαταρία 1.810mAh, κάτι που η Apple πήρε πίσω με το iPhone 6s, ρίχνοντας την μπαταρία στις 1.715mAh. Ευτυχώς με το iPhone 7 δεν θα έχουμε άλλη μείωση, κάτι που θα ήταν ανόητο.

iphone-6-battery-teardown-640x480

Σύμφωνα με νέο Tweet από τον @OnLeaks, το επερχόμενο iPhone 7 θα έχει μια ακόμα μεγαλύτερη μπαταρία από τους προκάτοχούς του, φτάνοντας τις 1.960mAh, αύξηση πάνω από 200mAh σε σχέση με το iPhone 6s. Αρκετά καλή αύξηση θα λέγαμε, αν και τα πάντα θα εξαρτηθούν και από το πόσο οικονομικό θα είναι και το chipset της συσκευής.

Σύμφωνα με τις αναμενόμενες αλλαγές του iOS 10, η διαχείριση ενέργειας θα είναι ακόμα καλύτερη, κάτι που θα προσφέρει στο iPhone 7 την μεγαλύτερη αυτονομία που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε Apple Smartphone αυτού του μεγέθους. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τι είδους μπαταρία θα έχει η συσκευή, όμως ελπίζουμε να δούμε αντίστοιχη αύξηση στην χωρητικότητα και στο iPhone 7 Plus.

Μέχρι στιγμής όλα αυτά είναι ανεπιβεβαίωτα, οπότε καλό θα ήταν να είμαστε επιφυλακτικοί. Ας ελπίσουμε πως θα επιβεβαιωθεί, ώστε να στρώσει επιτέλους η αυτονομία των iPhone, που έχουν δεχθεί τόσο μεγάλη κριτική μέχρι σήμερα.

Πηγή

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ε όχι ρε παιδιά και καλή αύξηση τα 200 mAh, ειδικά στις αστειες χωρητικότητες αυτές, κάτω από 2000. Να πήγαινε την μπαταρία στα 3000 να πω μπράβο, επιτέλους και ένα iphone(όχι plus) με πραγματική αυτονομία.

  2. xα χα χα! Τρομερό ανέκδοτο!! Μπαταρία 1960ma. Βρε ουουστ από εδώ. Προσωπικά έχω ένα oukitel k6000 pro με μπαταρία 6000ma. που τα “σπαει” ολα και με τρομερη αυτονομια. Ι-phola ουτε δώρο να μου το έκαναν, θα το επέστρεφα πίσω.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ