Σύμφωνα με έκθεση του αναλυτή Ming-Chi Kuo από το KGI Securities, έρχεται να μας δείξει πως το iPhone 7 έφτασε στο απόγειο της ζήτησης του ήδη και τώρα πέφτει, μόλις δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του. Ο Kuo στην ανάλυσή του προσβλέπει πως οι προμηθευτές τις Apple έκαναν μειώσεις στην παραγωγή του, σε ποσοστό 5%-15% τον Νοέμβριο, που είναι και μήνας που οι εταιρίες προετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα.

iPhone 7 Plus

Σύμφωνα με την έκθεση του Kuo, η συσκευή έχει πολλές ελλείψεις, κυρίως σε εντυπωσιασμό. Αυτό συμβαίνει γιατί η εταιρία έμεινε στα ίδια για το 4.7″ iPhone 7. Σχετικά με το iPhone 7 Plus, η περιορισμένη προσφορά δεν είναι λόγω της μεγάλης ζήτησης, αλλά μάλλον συμβαίνει το αντίθετο, με την εταιρία να έχει μειώσει την παραγωγή.

Το MacRumors είχε επικοινωνία με τον Kuo και έμαθε πως ο αναλυτής αναμένει μικρότερη ζήτηση κάθε χρόνο, από εδώ και στο εξής, για συσκευές της Apple. Οι πωλήσει έχουν ήδη αρχίσει να μειώνονται και με τον ανταγωνισμό από την κινέζικη αγορά, τα πράγματα είναι δύσκολα για την εταιρία, που επέλεξε να κυκλοφορήσει τα νέα iPhone με ακόμα πιο υψηλή τιμή.

Η Apple αναμένεται να αλλάξει δραστικά το iPhone στα γενέθλια της συσκευής για τα 10 χρόνια της, την επόμενο Σεπτέμβριο. Φήμες θέλουν την συσκευή με μηδενικά πλαίσια και με OLED οθόνη. Ακόμα και έτσι, ο ανταγωνισμός την έχει ήδη προλάβει!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ