Σύμφωνα με έκθεση του αναλυτή Ming-Chi Kuo από το KGI Securities, έρχεται να μας δείξει πως το iPhone 7 έφτασε στο απόγειο της ζήτησης του ήδη και τώρα πέφτει, μόλις δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του. Ο Kuo στην ανάλυσή του προσβλέπει πως οι προμηθευτές τις Apple έκαναν μειώσεις στην παραγωγή του, σε ποσοστό 5%-15% τον Νοέμβριο, που είναι και μήνας που οι εταιρίες προετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα.

iPhone 7 Plus

Σύμφωνα με την έκθεση του Kuo, η συσκευή έχει πολλές ελλείψεις, κυρίως σε εντυπωσιασμό. Αυτό συμβαίνει γιατί η εταιρία έμεινε στα ίδια για το 4.7″ iPhone 7. Σχετικά με το iPhone 7 Plus, η περιορισμένη προσφορά δεν είναι λόγω της μεγάλης ζήτησης, αλλά μάλλον συμβαίνει το αντίθετο, με την εταιρία να έχει μειώσει την παραγωγή.

Το MacRumors είχε επικοινωνία με τον Kuo και έμαθε πως ο αναλυτής αναμένει μικρότερη ζήτηση κάθε χρόνο, από εδώ και στο εξής, για συσκευές της Apple. Οι πωλήσει έχουν ήδη αρχίσει να μειώνονται και με τον ανταγωνισμό από την κινέζικη αγορά, τα πράγματα είναι δύσκολα για την εταιρία, που επέλεξε να κυκλοφορήσει τα νέα iPhone με ακόμα πιο υψηλή τιμή.

Η Apple αναμένεται να αλλάξει δραστικά το iPhone στα γενέθλια της συσκευής για τα 10 χρόνια της, την επόμενο Σεπτέμβριο. Φήμες θέλουν την συσκευή με μηδενικά πλαίσια και με OLED οθόνη. Ακόμα και έτσι, ο ανταγωνισμός την έχει ήδη προλάβει!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.